8

+++++

преди 4 години

До АнонименОК. А КЪДЕ е персонала - ама нали нощно дежурство - да си поспим малко. Никой не ги гледа през нощта. А в това отделение се настаняват тежко болни. Къде е ключа от бараката, а ? Влизал съм и в събота - същата история, няма кой да ги погледне.

7

Дани Костова

преди 4 години

Какво още да се случи в "здравеопазването" ,за да поеме отговорност и да си подаде оставката министъра?!?! Едни лекари взимат по 50-60 хиляди заплати и поставят стендове на здрави хора, едни други здрави и алчни лекари вземат инвалидни пенсии,трети умориха докато препращаха от болница на болница едно 3 годишно дете ,сега и ужасната случка в Пирогов??!?!! Разкостете този Пирогов ,който отдавна не е болницата за спешна помощ , а само едно търговско дружество за което пациента е на пъpво място паpи

6

Бате Боко нареди

преди 4 години

Пържоли и суджуци за спасителите от Пирогов!

5

Ти да видиш..

преди 4 години

Стефан Данаилов е починал , а Днес бг още не знаят.Мир на праха му.Вече е 8.30 часа а човека е починал през ноща.

4

Анонимен

преди 4 години

Айде да се връща Тиквата от екскурзийката и да ги уволнява. Няма логично обяснение и този път да се размине на дъртия крадлив мошеник, вуйчото на Горанов, който беше сложен за Здравен министър, без да е влизал в болница.

3

Анонимен

преди 4 години

И кво ся - нещо оставчици, това-онова, няма ли да има ?!

2

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че министрите са на мястото на събитието и че ще ги дават по телевизора.

1

Анонимен

преди 4 години

Дано всичко да бъде наред! Дано пострадалите да се възстановят! Болницата Пирогов е хубава, на двора й има хубава църква, посветена на светите мъченици Вяра, Надежда, Любов и тяхната майка София! Лекарите, медицинските сестри са грижовни към лекуваните. Те заслужават повишение на заплатите! Нека пострадалите да помнят, че техните близки ги обичат и очакват с вярата и надеждата, че ще се възстановят, очакват ги и с любов.