9

Фил

преди 4 години

Важното е ,че нашият достоен лидер ББ на цялата протестиращи пасмина, излязла да подиша чист въздух и на другата непротестираща, дишащи собствена си простотия ,предостави бантустата Бг за база на САЩ ..Обичам този достоен българин. Не можах да живея в 16 република, а сега ще умра щастлив в бантустата.

8

Анонимен

преди 4 години

Ха, както се и очакваше КаНеСeeБе се скриха като мишки в трици.Това са БГ синдикалистите, скочат за малко, властта им запуши устата и напълни джобовете (на лидерите де) и те се кротнат да си прекарат добре и на топло празниците.

7

Анонимен

преди 4 години

Добра идея на Подкрепа, които ми бяха много паднали в очите - да искат първите пет дни да се плащат от работодателите и то на 100%. Трябва да се иска повече, за да се получи поне нещо. С това укриване на доходи от работодателите, даже 5 дни са малко.

6

Анонимен

преди 4 години

До USAДа се прехвърлят плащания към застраховател в България е изключително лоша идея. В България застрахователите не плащат, те са на власт, техни са и прокуратура и съд. Имам опит с допълнително застраховане от работодател - не искат да плащат.

5

ПЕНСИОНЕР

преди 4 години

Къде се покриха тези от КНСБзащо неэ излязат подкрепят останалите работнически колективи и граждански искания .

4

USA

преди 4 години

Защо ( както е в белите държави) работодателите не застраховат персонала си срещу злополуки само в рамките на работното време? Така отпада ангажимента на работодателя при наранявания и смърт и се прехвърля върху застраховател. Работникът се чувства по-сигурен и защитен и ще станат ясни и прозрачни колко реално са трудовите злополуки, а не както до сега в болнични лист да се прикриват като битови поради усложнена та процедура и последствията за работещия

3

Кирчо Мирчо

преди 4 години

Сетила се Мара да се побара , всичко е парлама за пред народа .Синдикатите са си с правителството и изобщо не им дреме ни за болнични , ни за доходите на хората .

2

Анонимен

преди 4 години

Bg medii sa mafia ot teroristi

1

Анонимен

преди 4 години

Bg medii sa mafia ot teroristi