17

Дж,Гарибалди

преди 4 години

Капитала води до,изкрейзване,бели, деградация на човека и душевно погубване,слепота и т. н.

16

Sichtpunkt

преди 4 години

Тръмп е прав, на Хамериката не им трябва свежа работна рака за да изпукат от глад и да я закрият. Америка на индианците! Тръмп да си ходи в родната Германия! Блумбърг взема да ми харесва!

15

Анонимен

преди 4 години

А така! Да ходят там, не в Европа.

14

Гои

преди 4 години

На страшно мързеливите евреи им трябват слуги, много слуги за работа.

13

Анонимен

преди 4 години

Привлече латиносите на своя страна.

12

Анонимен

преди 4 години

Популизъм - типично за лявата либерастка вяра. Лъжи и лицемерие, целта власт и пари! Имигрантите са полезни за развитието на едно общество, само и единствено, ако са допускат контролирано в малки дози, високообразовани специалисти. Да събираш утайката на света е равносилно на хаос, престъпност, разруха, мизерия и в крайна сметка тотален крах на обществото. И един държавен субект, трябва да налага общи ценности, обща култура и т.н., за да е стабилно обществото - мултикултурализма е опасна утопия.

11

Щерю

преди 4 години

САЩ се нуждаят от "страшно много повече имигранти, а не от по-малко" - Мдааа, на капитализмът му трябва постоянно да мели "свежо месо" иначе не работи, ако няма бачкащи слуги за без пари...

10

Анонимен

преди 4 години

"Слушам и не вярвам на очите си."И ние искаме да сме като тях?!

9

1234

преди 4 години

Всеки следващ президент става по еврейски. Сащ са си направо провинция на израел

8

Прахосани пари

преди 4 години

Блумбърг е приказно богат, но в Щатите през 2019-2020 г. вече не можеш толкова лесно да си купиш избори. Ще го издънят настроенията в цепещата се по шевовете Демократическа партия, където просто не го смятат за "свой". И да се подмазва на мигранти, цветнокожи и алтернативно-сексуални, те ще припознаят левундера Сандърс или заплашващата богаташите с нови данъци Уорън. Богатите евреи искат идеалния вариант - избори "ционист срещу ционист", т.е. Тръмп срещу Блумбърг. Но май няма да ги огрее.

7

АнонимеН

преди 4 години

ТРЪМП ВЕЧЕ БЕШЕ НАПЪЛНО ИЗГУБИЛ КАТО НАЙ-АНТИСОЦИАЛНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ И ТО ЗАГУБАТА МУ ЩЕШЕ ДА Е С НАД 10 МИЛИОНА ГЛАСА В ПОЛЗА НА ДЕМОКРАТ!!ПОЛИТИКАТА НЕ Е ДА СИ КРАЕН!!!! МОЖЕ ДА КАЖЕШ, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ДАДЕ ШАНС НА ЕМИГРАНТИТЕ!! А НЕ ДА ОТВОРИШ ВРАТИТЕ ЗА НЕЛЕГАЛНИТЕ КАТО МЕРКЕЛ!!МЕРКЕЛ ОТВОРИ ВРАТИТЕ ЗА ЕМИГРАНТИТЕ И ПАРТИЯТА И ПОТЪНА С 20%!!ВЪВ МОМЕНТА ИМА ПРЕДВАРИТЕЛНИ ИЗБОРИ ТОЗИ ОЩЕ НЕ КАНДИДАТА НА ДЕМОКРАТИТЕ И НАДАЛИ ЩЕ БЪДЕ ВЕЧЕ СЛЕД ПОДОБНО БАНАЛНО ИЗКАЗВАНЕ!

6

АнонимеН

преди 4 години

ТРЪМП СЛУЖИ НА ЕВРЕИТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВСЕКИ ДРУГ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ ДОСЕГА!

5

Анонимен

преди 4 години

Този го мислех за много по - умен, а той се самозастреля още от първия ден. Победата на Тръмп 2020 е повече от явна.

4

Анонимен

преди 4 години

Още един богат старец да раздава акъл. Пари ни дай!

3

1234

преди 4 години

Коя религия да подобрят? Явно не става дума за юдаизма. Става дума за разводняване и смачкване християнството. Юдейна вечно иска да мултикултурализира другите, но израел не се пипа.

2

Аз

преди 4 години

Блумбърг е евреин.

1

..

преди 4 години

Ай стига бе.... нямало кой да бачка...Накарайте по-*** да бачкат... не можете нали... и ние не можем да накараме наште по-*** да бачкат... а *** ни упреквате.