10

Г.Т.

преди 4 години

Земята е плоска и за това стават тези неща! Костенурката, която я носи на гърба си се е събудила от преминаването на Нибиру!

9

Г.Т.

преди 4 години

До Анонимен 11Кажи ми какво взимаш, искам и аз да го опитам!

8

Анонимен

преди 4 години

Вчера писах че планетата Нибиру я виждам с домашен телескоп. Тази планета е извън нашата галактика и веднъж на 3 000 години пресича земната орбита. Според данни от онова време Нибуриянците са посетили Земляните и са им дали знания. Поради огромната маса на тази панета на земята е имало аномалии като земетресения наводнения и урагани. След преминаването и всичко сее нормализирало. Планетата Х като я наричат някои учени наближава, до няколко години ще се вижда без телескоп. .

7

Въпросът

преди 4 години

Големи сме чуждопоклонници, а за бедните българи и пострсдали от бедствия колко и кога?

6

Анонимен

преди 4 години

До УнуфриВ Хитрино са получили пари за къщи,но кмета ги раздал само на близките и приятелите си,останалите са яли по един голям.

5

Анонимен

преди 4 години

Аз знам за около 150 000 българи и българска общост,които живеят в Албания.

4

Еди

преди 4 години

Българите там около град Берат са към 100 000 души, а не 10 Хил.

3

Анонимен

преди 4 години

Наистина не може така да се пише - 30 бг. пълен абсурд. Ето до това водят "преводите" на "Под игото".Иначе, браво за светкавичната реакция от наша страна.

2

До 1

преди 4 години

Как не те е срам да уронваш престижа на професионалистите от днес. тр

1

Унуфри

преди 4 години

К`во става беееее !!!!! Наистина тъжно е че има загинали , тежко ранени и хора загубили домовете си, но не е ли по-редно първо българските граждани в които са в крайна бедност. Само да попитам някой знае ли колко получиха пострадалите от наводненията последните години и експлозията в хитрино.Пак казвам не съм против страната ни да помага но нека се погрижи за населението си ПЪРВО .