23

seira

преди 4 години

"ПЛАДНЕШКИЯТ ГРАБЕЖ" С ТОПЛОФИКАЦИЯ - СОФИЯ, ДАТИРА ОЩЕ ОТ ПЕРИОДА НА "ЗРЕЛИЯ СОЦИАЛИЗЪМ" (Т. ЖИВКОВ)...ОЩЕ ТОГАВА ОТОПЛЕНИЕТО БЕШЕ НА НЕРЕАЛНО НИСКИ ЦЕНИ, ЗА СМЕТКА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ВМЕСТО ЗА СМЕТКА САМО НА ТЕЗИ, КОИТО ГО ПОЛЗВАТ!ПО-ГОЛЯМ ГРАБЕЖ ОТ ТОВА ИМА ЛИ?!ДА ВИ НАТРАПВАТ НАСИЛА "ТОПЛИННАТА УСЛУГА", А КОГАТО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО НЕ Я ПОЛЗВАТЕ, ДА ПЛАЩАТЕ ЧАСТ ОТ ДЪЛГА НА "ТАРИКАТИТЕ" В БЛОКА, КОИТО ИСКАТ ТОПЛОФИКАЦИЯ, НО ЗА ЧУЖДА СМЕТКА!УЗАКОНЕН ГРАБЕЖ!ДОКОГА?!НАРОДЕ!!!!!

22

Gost

преди 4 години

Да питат Фандъка къде са парите и защо и допуснала тези задължения. Да ги фалират и толкова.

21

Минаващ

преди 4 години

Ако държавата поеме задълженията на Топлофикация, това все едно ще означава, че всички ще платим топлото на софиянци, най-богатия район в страната. Усещате ли иронията.

20

тигъра

преди 4 години

Дълговете са 800000 ,а още гласувате за Фандъкова.Елате и вижте булевард Македония на какво прилича от години.А на времето имаше тревни площи,храсти от рози.

19

Анонимен

преди 4 години

При демократите е така. Уж дългове, уж ще фалира, ще я продадат за 1 лев на някой от мафията, след което мафията ще я препродаде след година-две за няколко милиарда. Банките, БТК, ... все така стана.

18

Дончев

преди 4 години

Ограбват цяла България през сметките за тока за да субсидират губещата и умираща Топлофикация София. Това е пладнешки грабеж на цял един народ! Смърт на комунизма, свобода за народа!

17

БПФ

преди 4 години

В нормална държава фъндъкова щеше да е в затвора. В Китай щяха да я разстрелят. Тука *** си я ПРЕИЗБИРАТ !!!

16

...

преди 4 години

Значи само последните 200млн лв дългове на топлофикация са ПОРАДИ ТОВА,ЧЕ ТОПЛОФИКАЦИЯ СЕ ОТЧЕТЕ НА ГЕРБ ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ! С ТЕЗИ ПАРИ ГЕРБ КУПИ ИЗБОРИТЕ В СОФИЯ И НЯКОЙ ДРУГИ ГРАДОВЕ! Това е простата истина! Топлофикация КРАДЕ от абонатите си, и дава парите на ТЕКУЩО ОПРАВЯЩИТЕ НИ! И ТОВА Е ТАКА ОТ ПОНЕ 25г.

15

Iozeff

преди 4 години

София е един от наймръсните и неуредени градове в цяла Европа!А пък топлофикация скоро ще удвои, а може и да утрои, дълговете! Да живее другарката Фандъкова! .....и другарят Борисоффф !

14

Анонимен

преди 4 години

Дясна София бясно трупа дългове. Десните софиянци не си плащат парното и не си дупчат билет в рейса.

13

Анонимен

преди 4 години

Дружеството е стабилно, само с 800 милиона задължения...Я ме светнете, в кой друг град има топлофикация със задължения и продължава да работи... Ама, щом е за софето може... Е после, че цяла България, ще ги плати,голяма работа...

12

Анонимен

преди 4 години

Къде са десните мерки на десните софиянци и техните десни кметове?Още живеят по времето на социализма.

11

Жан Клод

преди 4 години

Ако БСП дойде на власт да знаете че ще е режим 2 часа с ток и в 2 часа без. И сметката за тока ще е колкото една заплата. Ще плачете тогава за Бойко както сега плачете за бай Тошо.

10

110

преди 4 години

Най-смешно ми е, когато някой каже, че ще фалира - разберете го, първо Топлофикация София НЕ може да фалира - too big to fail дето се вика и второ енергопроизводството не може да произведе достатъчно ток за още 500 000 печки с реотан/климатици при спрян ТЕЦ януари месец.Тоя дълг ще го плащат всички и Софиянци и чичо на село дето последно е бил в столицата преди промените.

9

Бай Киро

преди 4 години

Това е рекет на държавно ниво. Хората не искат тази "услуга" но никой не ги пита. Оставка! Обличайте жълтите жилетки и пред парламента с яйца и домати да се сгреем истински че тръбите на Топлофикация ще са винаги полухладни.

8

Pilot

преди 4 години

Сега като докарат ефтината газ от америчко и ще се оправим ........Дупе да ни е яко с такива еднокнижници и то наведени начело,ама пак гласувайте за тях !

7

Joko

преди 4 години

Поредният искостеблен ДИР ектор. 800 млн. не били проблем !

6

Анонимен

преди 4 години

нека има,нека и 800млн. и 1-2 млрдвсичко е за партините касивие си плащайте

5

Икомов

преди 4 години

Нормално, ГЕРБ управлява от 20 години София, както знаем фирмата е общинска и е под ръководството на кмета на града.

4

Пурко

преди 4 години

до 1ма и там са си 15 градуса зимата ,катаявиш