7

Анонимен

преди 4 години

Следвайте парите! Самотните майки получават пари за всяко дете, докато децата станат пълнолетни. Отделно децата на самотен родител са с предимство за градини и училища. "Нормалното" семейство не получава тези пари и привилегии, т.е. са будали според системата в момента. Какво чудно има?!

6

Анонимен

преди 4 години

Не е въпрос на приоритети. Сравненията с едно време не са уместни. Сега човек реално е сам и няма сигурност отникъде и за нищо. Там, където има кой да е в подкрепа при нужда, се раждат и отглеждат деца. Децата изискват присъствие и време. Какво ми правят паралели с преди 100 години, когато са раждали на нивата и пак са носили бебетата с цедилката на нивата?

5

пецата

преди 4 години

Когато има държава тя има нужда от народ, когато вместо държава има диктатор и клика то получаваме това което имаме сега ,тези които могат бягат да се спасят, тези които не могат оцеляват ,тези които даже си помислят за дете са или авантюристи смелчаци-оптимисти или добре осигурени хора

4

Анонимен

преди 4 години

Не всеки може да го направи и да се раздели със съпругата си след балетна постановка.

3

Анонимен

преди 4 години

Тези статии не се появяват току тъй. Слънцето от Банкя ви гласи ново данъче,или може би ще върне ергенския данък.

2

XAC MO KAP

преди 4 години

"Проф. Найденова заяви, че традиционният модел на семейството се изменя и в момента не е нещо необичайно децата да са родени без сключен брак между родителите. За сравнение през 1989-а година сключилите брак двойки са били около 87% от всички живеещи на семейни начала, а през настоящата година те са вече около 38%.""Факт е, че тогава медицината е била много по-назад и хората трудно са доживявали преклонна възраст, но пък е факт и че масово се е раждало."Какво?

1

Анонимен

преди 4 години

Ами думата "морал" е ненужна, гнусна. Биг-брудер е с приоритет.