9

Запознат

преди 4 години

Това което Димов направи за 2мандата,мамин Стефко нямаше да го направи и за 22

8

Да

преди 4 години

Който не вярва че си е купил диплома на П.У. Пловдив, да чукне в чичо гугъл. Там Цецка Цацева не може да трие. Жалки човечета. Без достойнство но с амбиции да ръководят всички. Другарите Бойко и Цецко още по-жалки.

7

До 1

преди 4 години

Не е *** ама краде колкото цяла махала

6

Хасково

преди 4 години

И неговото време ще дойде ,колелото се върти.

5

Елена

преди 4 години

Изключително алчен и нагъл е кметът на Димитровград !Колко открадна не е истина... И това не е тайна, естествено , всеки димитровградчанин го знае . Само не знам защо не вземат да го разследват най накрая , доста неща ще излезнат на яве ... И фалшивата диплома също не е тайна за никого . На този човек мястото му е в затвора . Елате снимайте центъра на Димитровград - ремонтитиран за 5 милиона лева..... Тогава ще Ви стане ясно, за какво иде реч ....

4

Войко

преди 4 години

Какво лошо е направил та го хулите човека? Без да знаете нищо за него обвинявате че е имал фьлшива доплома!И това ако не е расизьм здраве му кажи!

3

Бхххххххх

преди 4 години

Как да го наречеш освен нагъл човек който си купува диплома а после ходи да проверява другите имат ли висше?! Защо не го съдиха а Робе жалък??????? Това ли е най достойния в града за кмет. Едно дребно тарикатче което продаваше замразено пилешко.

2

Анонимен

преди 4 години

Ето до каде води побългаряването на Ромите у нас , крайния резултат сега

1

Анонимен

преди 4 години

чистокръвен ром с български имена , колко поколения има вече в България сигурно още от Хан Аспарухово време ама да не си въобразявате че всички тогава били бели като саламурено сирене