126

.

преди 4 години

Гешев - Радост !!!

125

Talasam

преди 4 години

Е, гражданите ли ще решват за мястото на прокуратурата и избора на гл. прокурор. Това е вече нелепо

124

Анонимен

преди 4 години

И тоя реши, че няма смисъл да се опитва да отърве този *** народ от мафията, която го е яхнала.Философски погледнато сигурно е прав.

123

Анонимен

преди 4 години

Всичко беше постановка! Уж не го одобрявал! Хора погледнете му съветниците , абсолютно всички до един излязоха в подкрепа на Гешев в професионалните среди! Това ми прилича на евтин и селски номер да се направи на мъж! Не може да се тресе държавата от недоволство и някакъв човечец да си плаща за агитка и на всичко отгоре да стане главен прокурор!!! Дъното се копае яко и трябва народа да се осъзнае, ако може!

122

И той

преди 4 години

На Доган се кланя

121

Делян Пеевски

преди 4 години

С Гешев и Цацаров ще преборим корупцията!

120

Анонимен

преди 4 години

и защо беше целия този цирк?!? да беше подписал от раз?!? или да беше сезирал КС?!? няма никаква логика в действията на президента. нито едното направи, нито другото. а най-лошото е, че даде напразни надежди на хората и те останаха излъгани. сега остава един изход -- терминал 1 / 2...

119

ФАЛШИВА ОМБУДСМАНКА

преди 4 години

Защо политическата клика не избира национален омбудсман след оставката на Мая ?Дали така не е по-удобно на крадците, които са на държавна ясла ?Така ХЕМ ИМА ОМБУДСМАН, ХЕМ НЯМА !Ами то тая не става за таз работа, с какво е удобна ?

118

жалко

преди 4 години

Мислех си, че в държавното управление има поне истински мъж. Излъгах се. Това е поредната демонстрация, че в политиката влизат само голи охлюви!!! Разочаровахте ме, господин Президент!

117

Иван

преди 4 години

Тежко и горко им на фараоните Цецо Василев и Иво Прокопиев с този главен прокурор!

116

Калина

преди 4 години

До До 98Пропускате имената на Иво Прокопиев, Огнян Донев, Цветелина Бориславова и Сашо Дончев, те са част от мафията в България! Нарочно ли пропускате техните имена??? Не сте обективен, значи сте ***.

115

Анонимен

преди 4 години

До един по-долу писал ***,абе дрогарьо,ти ПРОКОПИ,ВАИЕЛЕВ,БАНЕВИ,ония от Пловдив Арабаджиеви,Митьо Очите,Карнобатските дерибеи за дребни риби ли ги имаш,или за честни като момина сълза бизнесмени ХАХАХАХАХА,още трябва без значение от коя партия,цяла армия крадци са!!

114

морски

преди 4 години

Да му мисли кмета на Несъбър, Николайчо !Цацалов го подхвана, Гешев ще го окауши !!

113

Анонимен

преди 4 години

Гешев, тъй като скачаха срещу тебе най много НПОтата на Сорос направи им пълна проверка и ги обвини в тероризъм срещу държавата а закона срещу тероризма е ясен.

112

Анонимен

преди 4 години

Къде е антикорупциония разследващ Иелен Ончева,

111

съд. система

преди 4 години

Ако главният прокурор се избираше от президентството и след година президента е Б. Борисов, Радев и сие първи ще легнат на жълтите павета против предлаганата глупост.

110

Анонимен

преди 4 години

Интересно! Ходим за гъби, снишаваме се ниско, когато трябва да се борим за правата си, както правят всички народи около нас. Но не, ние чакаме президентът да ни свърши работата! Не му се сърдете нито на него, нито на Баце, нито на сини, нито на червени...нито на пембени. Всеки народ заскужава това, което има. Дядо Славеков какво е казал за нас? "Не народ, а м..ша". Дори е гадно да го напише човек.

109

Анонимен

преди 4 години

Айде още седем години без нито една присъда за голям играч, освен за кокошкари ..ГЕРБ и Мафията да почерпят.

108

Анонимен

преди 4 години

А какви бяха очакванията ви?Президента да гази Конституцията на Република България, това по-нормално ли ви се струва?Нали всички искаме върховенство на закона или не?

107

Анонимен

преди 4 години

ГешеФТ е радост за всички гербо-депесарскис мутро-олигарси.