21

probi

преди 4 години

Виктория ми харесва! Само се моля песента, с която ще представи България на Евровизия, да е много хубава и конкурентноспособна! Искам визията й, хореографията...всичко да е изпипано от хора, които разбират от това. И го могат.Успех, мила!

20

Пян_Гъ

преди 4 години

Браво за хъса, ще я подкрепим, това е нашата БГ и т.н. От друга страна, нямаме никакъв шанс - това за първото място и "глей ся кво ше ги напраим тоа път" са ала-бала. Дано тя самата не си вярва, защото това е психодиагноза. ЗАЩО? Това е КОНКУРС ЗА ПЕСНИ, на който се решават не музикални, а ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ, БИЗНЕС И ПРОЧИЕ СТРАТЕГИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ с корпоративно-финансови инструменти, нямащи нищо общо с музиката!!! Който още не го е разбрал, няма и да го разбере.

19

Анонимен

преди 4 години

Някои от коментиращите се опитват да неглижират международните изяви на наши певци, представящи страната ни, използвайки абсолютно ТТЪЪЪПППоти "на запад" нещо си. В случая - на запад не били обръщали внимание на конкурса. Добре е да си припомним, че големият успех на АББА започва от Евровизия. Истината е, че запдняците са реално доста слаби в истинската музика, докарват го от реклама и купени медии. Лошото е , че тази липса на музикалност сега ни я натрапват като "модерна" музика.

18

Анонимен

преди 4 години

Официалното наименование на това е "Конкурс за ПЕСНИ". Би трябвало изпълнителите да пеят зад завеса и да се оценява качеството на песента. Без значение дали си прав,обратен,беден,богат,китаец,етиопец, гол, бос и т.н.

17

Анонимен

преди 4 години

алуу, я си покажаЦиците маПача в нашияСексистки свят амо тия дет показватЦици печелят, всички други гиЕбатВГъза

16

Анонимен

преди 4 години

Певици и певци от Х Фактор от Европа са основните участници в този конкурс. Всеки гледа да се пласира на Европейска сцена, ама колко успяват?! Спомням си за Александер Рибак, Манс Зелмерльов , които направиха добра кариера, и то защото са завършени музиканти, владеят публиката. И с тях работят скандинавски продуценти, най -добрите. За останалите някой нещо да е чул?? Пък бълг. участници досега къде са? Голямата "сензация "Костов вече и в Русия спряха да се интересуват от него, отливът от фенове е убийствен. Щото се видя, че грам талант няма, само е платил на когото трябва да го види

15

Коко

преди 4 години

Конкурсът "Евровизия" е покъртителен и в България му се обръща прекалено голямо внимание.99,9% от песните на Евровизия са конкурсни незапомнящи се песни.

14

Анонимен

преди 4 години

Моята лична преценка от малкото, което чух, е, че Виктория е далеч по-добра във високия регистър. Що е изключително зле, ако я насилят да пее с мъжки (негърски) тембър, както е трендът напоследък. Налага се преценката, че една певица е добра, ако яко и свободно се чувства в низините. Потърпевши при всички положения стават песенността , мелодичността, жизнерадостният звук.

13

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че в България отделяме твърде голямо внимание на конкурса Евровизия. Този конкурс е без всякаква стойност и в ЕС ако ги питаш, сигурно не са и чували за него. Не мога да разбера това постоянно натягане в области, които не носят никакъв принос за страната.

12

Анонимен

преди 4 години

Английската версия на представянето от вчера е в Ютюб и повечето коментари са много положителни. Просто досега не и имало толкова изпипан арт клип за артист и всички казват, че е като трейлър на филм и нещо съвсем ново за Евровизия. Единият коментар е България с това на Евровизия ли ще се състезава или на филмовия фестивал в Кан? Определено събуди интерес, дано песента да е хубава и много успех на Вики!

11

Деди

преди 4 години

Това момиче е много добра изпълнителка, глас, сценично поведение, красива, излъчване и т.н., желаЯ успех. Трябва й още увереност и повече самочувствие, вярвам до Евровизия ще ги добие. НО! За "голотията" не съм съгласен, тя си е красавица и за-дъл-жи-тел-но трябва да се покаже малко плът. Вероятно се притеснява, че теглото й е малко наднормено, а не бива. Точно това трябва да се използва, с подходящи дрешки, деколтенце, едно-друго ще е направо картинка!

10

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам от вокали. (прилича ми на глезене, мяучене, лигавене, плач.) Не влагам ирония, ама на такова ми прилича. Това са нови методи на пеене. Сигурно е за експерти.

9

Анонимен

преди 4 години

Има много приятно и непринудено излъчване, бих казал, че изглежда мила и с естествен чар. Гласът й също има достатъчно достойнства. Успех на конкурса!

8

Бау

преди 4 години

Песента излиза чак Март :(

7

Анонимен

преди 4 години

Изгледах и изслушах всичко. Направиха ми впечатление няколко неща.1. Момичето изглежда свястно, няма наркомански вид и говорене. 2. Както много музиканти има дефект в говора; 3.Изкуствено бялата коса не ми е по вкуса. Да си унищожаваш косата от млади години е, меко казано, голяма грешка; 4.Има богат глас; 5.Краткият откъс от клип, където е с дълга къдрава коса, е повече от ОТВРАТИТЕЛЕН. Пак се прави естетизация на насилието; 6.Сега затова няма запомнящи се песни, защото ТЕХНОЛОГИЯТА е наобратно.

6

Анонимен

преди 4 години

Това не ти е социализма ***,трябва да покажеш дупе и бюст в днешния свят.Това се търси .

5

L.

преди 4 години

Като цяло Евровизия е сбъркано нещо. Откога изкуството е състезателно, а вкусът може да се градира и оценява?!Много даже и няма да разберат какво точно не е наред в картинката.

4

Анонимен

преди 4 години

Според мен има шанс да направи някоя известна песен в България.На Евровизия едва ли ще победи.

3

Анонимен

преди 4 години

Момичето е много талантливо и скромно. Успех!

2

Продуцент

преди 4 години

Коя е тази ? И за какво се ... бори ?!?! ... Вместо да пратят Преслава , в дует с Фики Стораро .... И около тях да танцува - Боби "Мокета" Михайлов !!!!! .... Щяха да им "скрият шапките" и да ударят едно призово класиране !!!!! ...... Другия печеливш вариант би бил - Алисия в дует с Николета Лозанова ... И около тях да "припкат" Божинката и Ники Татковото момче.......