14

Весела

преди 4 години

В грешка сте, първите 3 дни се плащат на 50% от работодателя. Това влеза в сила от 01.01.19.

13

Анонимен

преди 4 години

Абе трябва общонационален протест за сваляне на правителството в тая дупка! Какво има да се чудите за какво щяло да се протестира, просто излизате и протестирате срещу държавата, която е по-лоша и от мащеха към вас и децата ви! Като не можете да мислите, просто недейте изобщо се напъва.

12

Метла

преди 4 години

Протести трябва в знак на тези новоизлюпените милионери да не ги изброявам пазърлък управляваща партия... Работодател... Партия... Първия болничен ден утишъл при. МП и други

11

Не разбирам

преди 4 години

До до неразбиращияЯвно и ти не разбираш.Това предложение няма да се обсъжда и да влиза в пленарна зала и закон.За какво ще се протестира тогава?Написах , че има за какво да се протестира не съм уточнил , защото няма да ми стигнат буквите. Има толкова не действащи закони и наредби , какъв е смисъла да се протестира за нещо , което ги няма???

10

До 10 неразбиращия

преди 4 години

Продължавай да не разбираш и когато те накарат сам да си плащаш първите пет дни от болничните.

9

Не разбирам

преди 4 години

Протестира се срещу нещо , което няма бъде нито внесено , нито гласувано ????Има толкова много неща , за които да се протестира, защо точно срещу това ????

8

Аноним

преди 4 години

Толкова са нагли тези от правителството,че вече не се търпи.Няма и да си помислят,че и не са хора като нас . За народа не оставят и трохички даже,а за тях си гласуват по 6 хиляди лева.От поне 5-6 години отпускат на пенсионерите за Коледа по 40 лева а,за тези години колко пъти се увеличиха цените на абсолютно всичко

7

човек

преди 4 години

До: номер 4Брей, ти си бил голям умник няма що!Умник до умника, доктор до доктора, 7 милиона доктори имаме в България, макар и недипломирани!Но това не е проблем, дипломите се продават онлайн в интернет, има оферти много.Когато последната зима ме тръшна някакъв вирус подобен на грипа, не можех да стана от леглото. Добре че жена ми се обади на личната лекарка по телефона да и каже какво да ми купи от аптеката.А как ще ме занесат до лекарската комисия? С линейка ли?

6

Анонимен

преди 4 години

Къде са КНСБ, в коя миша дупка са се скрили.

5

Анонимен

преди 4 години

Синдикатите работят в класически съюз и в интерес и класически съюз към стационарните си работодатели.Никой не може да ти отнеме социалните права ако си дисциплиниран ,отговорен с изключителен инстинкт за самосъхранение.

4

Анонимен

преди 4 години

Понастоящем е 70% от осигурителния доход. Когато съм в болничен, получавам пак заплатата си в пълен размер. Защото по принцип удръжките общо са около 30%.

3

Анонимен

преди 4 години

Проблемът с болничните ще се реши когато всеки работник, нуждаещ се от издаване на такъв, бъде пращан на районна специализирана комисия (ЛКК). На държавата ще й бъде по-евтино да дава допълнителни средства за образуването на повече такива комисии, отколкото да плаща за проблемни болнични или за екипи, които да ги проверяват.

2

House M.D.

преди 4 години

Значи тези, които нищо не правят, ще стачкуват...

1

Анонимен

преди 4 години

Национален протест от 500 души, докарани в София от Каспичан.