41

Анонимен

преди 4 години

охтикавата Енгланд пак я фана туберкулозата, щеше да напише Ч Дикенс

40

Скрипал

преди 4 години

не беше ли същото. Точно преди световното започнаха да манипулират общественото мнение колко опасна е Русия и трови хората, без абсолютни доказателства. Същото е и сега, поредната анти руска истерия на британците.

39

стар пожарникар

преди 4 години

До ДокторБез дрога, няма Иля Муровец, има Иванушка ***.

38

Доктор

преди 4 години

Че кой не си спомня преди как все руснаци вземаха златни медали във всички спортове ??? След като почнаха да ги проверяват , вече почти не могат да вземат златен медал никъде. Лесно се става Иля Муромец .... с кило дрога !!!

37

Ludoto Lenche

преди 4 години

До Анонименdo 38 .ti se moli na "kasia " da ne mu kipne chainika ...che togava litsemerna zapadna Evropa I Karavaria shte usetiat ...shto e to "stradanie " !!!Vsichko si ima granici ,kolega ...a I nachalo I logichen krai !!!Viarvai mi shte ima dosta da se bleshtish !!!To ne ostana neshto v tozi sviat v ,koeto Rusia da ne be obvinena be ..

36

Джироне

преди 4 години

западният допинг е демократичен допинг

35

Търпелив

преди 4 години

британските лицемери мразят първо себе си и после целия свят.

34

Анонимен

преди 4 години

Докато Късия командва Русия ще страда !!!

33

Анонимен

преди 4 години

До АБВ"Ами щом като мислиш, че си живеят прекрасно и искаш и ти да вегетираш така, отиди да живееш там! Кой те спира?"Човеко не е проблем да ида там да живея. Проблемът е че тук не живея така.

32

България е в Европа

преди 4 години

Всяка държава си има мафия. В русия - мафията си има държава. Менте държава - менте спортисти!

31

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРуският Гулаг е капсулиран от всякъде:...Путин анексира Крим и построи мост за да транспортира оръжие по него, но кримчани едва вегетират откъснати и от Русия, и от Света....руския спорт сега е пред колапс."За последните 6 години в Крим са инвестирани близо 6 милиарда $(без моста), Населението се е увеличило с 140000. Искам и аз така да Вегетирам.Кримчани са откъснати от Русия и света с двоен мост ЖП и автомобилен с разрешена скорост 90км/ч

30

Нищо лично

преди 4 години

На крив кравар, руснаците му пречат !А техните афроамериканци нищо не взимат ?Серена Уйлямс е направила това тяло само с вафли и витамин С !

29

Путинка

преди 4 години

В нашите гангстерски отряди, с които за мое щастие управляваме велика Роша вече доста години, е прието да се взимат всякакви бели субстанции, за стимулиране на мускулната маса. Не мога да разбера, защо тези гадни хамериканци и западно европейди не възприемат тези наши другарски методи за стимулация на нашите Роша спортяги :D Да живеят групировките и Роша, другари :D

28

TT

преди 4 години

Само така!!!За целия свят ще е по-добре тия да ги няма...Химици...

27

Нина

преди 4 години

Крайно време е ние православните славяни да си организираме собствени световно първенство и собтсвена олимпиада.Тайа никой няма да се подиграва с нас и нашите обичаи, но още по-важно е че световната и оилимписйката титла винаги ще се печелят от православни славяни и по този начин ще покажем превъзходството на славянската раса над неславянските.

26

Анонимен

преди 4 години

Украйна е Европа, а Крим - Украйна!-------------------------------------------За доктор си !!!

25

ники

преди 4 години

Ура!!!

24

Анонимен

преди 4 години

Да се закрие спорта навсякъде , та да мирясат русофобите !

23

тя

преди 4 години

Политика и в спорта , жалко за добрите спортисти !

22

House M.D.

преди 4 години

Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение в заглавието?Колеги, Флорънс Грифит Джойнър почина от смърт, а не от допинг.