45

Анонимен

преди 4 години

Фашизъм в Германия никога не е имало, тази идеология е съществувала само в Италия!------Фашизъм вече е нарицателно за всеки тоталитарен държавен строй, така че националсоциализма също е вид фашизъм и съветския държавна уредба тоже.

44

Анонимен

преди 4 години

Зиг Хайл, Марко! Велик си! 88

43

До 43

преди 4 години

Не само в Украйна, в целия СССР посрещат немците като освободители. Но Сталин почва да ги беси поголовно и руските селяни бързо преценяват, че немците ще са по-милостиви при неуспех и се обръщат срещу тях. В ютюб има любителски филми търсете.

42

Анонимен

преди 4 години

До 24Четох статия, в която се твърдеше, че в Украйна са искали, нацистите да ги въоръжат и да се бият на тяхна страна, защото са мразели съветските.

41

Анонимен

преди 4 години

Хитлер не е избивал никакви холандски патриоти, а само холандски комунисти и евреи, замесени в терористична дейност. Холандските патриоти са служели в СС войските.

40

Анонимен

преди 4 години

Винаги съм харесвал Бастен като футболист,сега още повече!

39

Циник до юбералес

преди 4 години

Всъщност точния превод на Sieg Heil е :"Победата свещенна"!А ако Германия беше спечелила ВСВ сега Европа щеше да е "пъпа на света"

38

Анонимен

преди 4 години

Фашизъм в Германия никога не е имало, тази идеология е съществувала само в Италия! Ето и няколко от програмата за управление на НационалСОЦИАЛСТИЧЕСКА германска работническа партия:- Всички нетрудови доходи да бъдат конфискувани.- Всички големи предприятия да бъдат национализирани- Разпределяне на печалбите във всички по-големи икономически предприятия между работниците и служителите им- Силна централна власт и т.н. комунистическа идеология.

37

До 34

преди 4 години

Партията която създава Хитлер се нарича Германска работническа партия, другарю негроматник с промито от червена пропаганда малко мозъче. По-късно, за да се разграничи от германската комунистическа партия и да привлече по-широка подкрепа, той прекръства партията си на НационалСОЦИАЛСТИЧЕСКА германска работническа партия, накратко американцията я наричат нациска партия. Точно защото идеологията на нацистите съвпада на 95% с тази на комунистите, те си измислят фашистите!

36

Анонимен

преди 4 години

Големи расисти пишат тука. Най-вероятно са неграмотни, изостанали и бедни.

35

Анонимен

преди 4 години

Германска национал СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РАБОТНИЧЕСКА ПАРТИЯ с ръководител А.Хитлер анологично с КПСС и БКП къде пише фашизъм = сноп=обединението прави силата.Друго е болните глави на Сталин, Хитлер, Живков

34

До 140 г руско иго

преди 4 години

На теб кой ти каза, че Хитлер е немец?

33

Koly kucia

преди 4 години

Добре са направили с евреите.трябвало е да пподължат и да ги ликвидират до крак.Те сега съсипват света...

32

до 20

преди 4 години

До АнонименКакви глупости пишеш,***? Дай пример за борбата на Хитлер с капитализма,че съм сериозно озадачен.

31

140 г руско иго

преди 4 години

Немците и Германия вече десетилетия се извиняват за Холокоста и носят вина за стореното от немеца Хитлер. Евреите кога ще се извинят за милионите човешки животи отнети от евреите Ленин и Троцки?

30

Анонимен

преди 4 години

Повечето от дълбоките хуманисти, удостоили ни със своите коментари по-долу, са формирали знанията си за ВСВ от холивудските филми. Интернет е на ваше разположение - поровете се малко. Знаете ли, че отричането на Холокоста се наказва със затвор в много държави в Европа? А че Циклон Б не е ефективен за убиване на хора, а се е ползвал за обезпаразитяване на дрехи и спално бельо? Нацистите са извършили много зверства. За зверствата на червената армия обаче не се говори. Историята се пише от ...

29

юбералес

преди 4 години

Когато искаш да кажеш на немски ''да живее победата'', как трябва да го кажеш?

28

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Беше уникален футболист.Колкото добър, толкова и интелигентен.

27

До ОЩЕ ЕДИН

преди 4 години

Имаш ли представа колко много холандци са воювали против СССР през ВСВ на страната на Германия? И основно са били доброволци в СС. Така че, за кои по-точно патриоти говориш?

26

Анонимен

преди 4 години

Ако беше спечелил света сега щеше да е много по-добро място.