49

анонимен

преди 4 години

къде ми е коментара - злобари

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 58Откъде знаеш, че тя го е разкарала?

47

Анонимен

преди 4 години

Целия хор на клеветниците не стига до чатала на Елена Йончева! Тя е единствената от българските журналисти, била на толкова горещи места, чула е писъка на куршумите и шрапнелите, взела е уникални интервюта! Мишлета, много сте дребни, сравнени с нея!Тя сама разкара рокерчето херсонското еврейче, който ни го набутаха за премиер, от което беснея досега!

46

Ееех, како

преди 4 години

Станишко си е в австрийския си замък заедно с жена си и децата им, а ти ще отговаряш. Те са с еврейска жилка и всичко е било преценено предварително. Ти си българка, възпитана да разчита в труден момент на съветска подкрепа.Да видим какво ще стане и да си направим изводите.

45

ПАК ТЪЪЪПО ЗАГЛАВИЕ!

преди 4 години

Работилата, едно заглавие имаш да напишеш, и това не си могла! Чети:"...Сасоли съобщи, че българските власти са изпратили до него искане за снемане на имунитета на евродепутата Елена Йончева (БСП)."Прочети целия текст, в края на краищата си се подписала, заплата вземаш! Срамота!

44

Йончева

преди 4 години

Вече се ваксинирах!Имунитет, ама друг път!!!

43

Анонимен

преди 4 години

Как е граничната ограда,Ленче?В този дъжд, няма начин да не се е отпушила някоя партизанска къртичина!Тичай да я снимаш, че май дУпетатството се изплъзва от неЧестните ти сини очи....

42

Нищо ново

преди 4 години

До Ел.Йончева-жалко е: Не го ли изтри вече този копи -пейст? Публикувал си го серийно поне сто пъти и пак продължаваш. Жалко е за нивото на сайта.

41

Нищо ново

преди 4 години

До Bad Company: Лесно лепиш етикети, а ти самият можеш ли да излезеш пред съда да докажеш, че точно тя нещо е откраднала? Не, нали. Затова и гербаджийските агитатори мълчат по темата, а оставят на тр'оловете като теб да л'ъжат и мажат.

40

Анонимен

преди 4 години

Я оставете жената да си гледа детето.Все пак не му е купила палат в ел ей и бугати,както прави нашия по-прос дрогар.

39

Bad Company

преди 4 години

Най-обикновена червена крадла която се помисли за велика и недосегаема. Само леко сбърка, че сега не сме в 2007 г. а в 2019 !

38

ЕС атакува Е.Йончева

преди 4 години

Бсп направи офшорната Ел.Йончева евродепутат за да я спаси от затвор, защото тя е обвинена за пране на огромна сума от КТБ чрез нейна офшорна фирма. Явно обаче няма да успее след като и в европарламента и искат имунитета. Същата Ел.Йончева твърдеше, че се бори с корупцията...Смях...

37

Анонимен

преди 4 години

Народна изедничка. Народен съд ще я оправи.

36

ГРИПен

преди 4 години

Зимно време е опасно да се свалят имунитети.

35

Комунист

преди 4 години

ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ПИТА ДАЛИ ИМА "ГЛАСНОСТ" НА МЕДИИТЕ У ПАНДЕЛАТА!!!!!

34

Ел.Йончева-жалко е

преди 4 години

А бе тази Елена Йончева не беше ли любовницата на Станишко , който България изгони с камъни? Е сега тази ли ще дава посоката на България? Това ли са новите лица в БСП ? Смешно и жалко е...

33

Ами така е..

преди 4 години

В ЗАТВОРА Е ПЪЛЕН КОМУНИЗЪМ, БЕ..ВСИЧКО Е БЕЗПЛАТНО И ЗА СМЕТКА НА ДЪРЖАВАТА. ЗДРАВРОПАЗВАНЕТО--СЪЩО Е БЕЗПЛАТНО ИВ ЗАТВОРА, НЯМА БЕЗРАБОТИЦА! НЕ РАЗБИРАМ, ЗАЩО ДРУГАРИТЕ НЕ ГО ОБИЧАТ.....!!!??? ЩО. БЕ ДРУГАРИИИИ....????????

32

Коя е Ел.Йончева ?

преди 4 години

Баща ченге и майка рускиняИзгонена от Ирак за фалшиви новиниЗабрана за в влизане в Украйна заради подкрепа на кражбата на КримИграеща параван на серГей в замяна много пари от нашите данъци

31

Анонимен

преди 4 години

Прокуратурата пак е в услуга на една партия, както беше с Иванчева. ГЕРБ станаха много нагли. Даже господарите им зад океана ще ги изоставят, въпреки че тиранинът от ГЕРБ отиде на поклонение при господарите си.

30

Гробокопач

преди 4 години

До До гробокопачПриродно съм ***, но пък в другото съм добър, (като Бойко), тренирам на сухо за една ваша прокурорка;)))