8

PinCode

преди 4 години

*** циркаджията. Тоз трябва да търка нара доживотно. Така да обърка съдбата на милиони български граждани !

7

Данъкоплатец

преди 4 години

Чрез Шпиц -командата си,СИК-аджиите искат да пречупят психически Тодоров,за да им слугува безплатно.

6

Анонимен

преди 4 години

Седемстотин хиляди неспособни държавни хрантутника, срещу един умен и способен човек,който им показа колко са некадърни, като това е от 44 година, когато неука банда колибари завзема властта с преврат и избиват интелигенцията на страната. После отново ще плати данъкоплатеца, а калинките ще получават бонуси, осмуквайки камбаните на слънцето.

5

мхм

преди 4 години

леле много сте прави ...много пари ще има да плаща България на ТАД бизнес папанчото

4

Анонимен

преди 4 години

А шефката на НАП с 60 000 бонус до момента тази година, въпреки изтичането на данни.

3

АнонимеН

преди 4 години

ОГРАМНА СУМА ПАРИ ЩЕ ПЛАТИМ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА ТАД ГРУП ЗА СКАЛЪПЕНИТЕ ОБВИНЕНИЯ НА БОРИСОВ САМО И САМО ВИНАТА ДА НЕ БИЛА НЕГОВА, ЧЕ НЕ Е ДАЛ И 1 ЛЕВ ЗА СИГУРНОСТТА НА НАП, НОЙ И АГЕНЦИЯТА ПО ВПИСВАНИЯТА ЩОТО ПАРИ НЯМАЛО ПРИ НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ!! ИНАЧЕ ДАДЕ 100 МИЛИОНА ЗА ПОДСЛУШВАНЕ НА ОПОНЕНТИТЕ СИ!!!ПАК ДЪРЖАВАТА ЩЕ ПЛАТИ КАКТО ПЛАТИ НА АТОМСТРОЙ 1 МИЛИАРД ДОЛАРА НЕУСТОЙКА ЗА РАЗТРОГНАТИЯ ДОГОВОР ОТ БОРИСОВ ЗА БЕЛЕНЕ!!ЖАЛКО , ЧЕ БОРИСОВ Е ОЩЕ ЖИВ!!!!

2

Брадвата

преди 4 години

Това е държавата, ако случайно някой реши, че си ѝ враг, животът му свършва, бизнесът бива смазан и банковите сметки - ограбени. Но това не е нашата държава, разбира се, това е тяхната си лична държава. Вече десетилетия строят е подобен, но навлезе в най-уродливата си фаза. Късмет, дано оцелеем.

1

бел хакер

преди 4 години

Ей така може да си откараш едно десетилетие невинен в ареста в държавата на ГРОБ и Гешефта.