11

Solar Power

преди 4 години

До ХипотезаМедицината винаги си е била бизнес. Проблемът е,че едни плащат 20 лева здравна осигуровка а други по 100 лева , но в крайна сметка получават една и съща услуга (ако я получат) , чакат на една и съща опашка и т.н.... А тук можем да включим и тези които дори и 20лв. здравна не са платили. А можем спокойно да включим и всички държавни служители които също вкарват една НУЛА 0 в системата..... та затова е такова здравеопазването..... Посочих конкретно откъде да се тръгне за да се оправи

10

Анонимен

преди 4 години

До 8За толков а хиляди години, кака не измислихме лек за старостта? А?

9

Анонимен

преди 4 години

До 8Пиииич ... антибиотика има нема 100 години откакто го открихме.

8

Анонимен

преди 4 години

Рак се лекува, ама ОНИЯ отгоре си пазят тайната... Да не мислите, че за толкова хиляди години не е намерен лек ?! А ?!Жалко само, че толкова добри хора си отидоха, за да живеят някакви изр...оди с власт и пари !

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Само рак на гърбдата се лекува друг път. Толкова са ти познанията! Рак на дебелото черво също се лекува. Имам познат, който след операцията си... при това преди 15 години още си е жив и здрав. Рак на шийката на матката, на яйчниците, на тестисите... стига да се хванат в ранен стадий се лакуват. Да ти обясня ли как дори с коварни левкимии известни хора са живи вече над 20 години! КАПАЦИТЕТ!

6

НЕСЕРИОЗНО

преди 4 години

КОГАТО СЕ ПИШАТ ПОДОБНИ СТАТИИ СЕ ДАВА ЛИНК КЪМ СВЕТОВНО ПРИЗНАТО НАУЧНО СПИСАНИЕ НА ПЪЛНИЯ ТЕКСТ НА СЪОБЩЕНИЕТО ИЛИ СТАТИЯТАИНАЧЕ ЗВУЧИ:ЕДНА ЖЕНА КАЗАЛА...

5

Анонимен

преди 4 години

от изброените само рак на гърдата се лекува и то открит в ранен стадий, другите са 100% нелечими независимо кога са открити.

4

Анонимен

преди 4 години

Само с капка кръв? Веднага се сетих за Theranos, Елизабет Холмс и измамата за стотици милиарди долара...

3

Анонимен

преди 4 години

По-важно е дали открива рак на дебелото черво и други такива, които предизвикват симптоми едва в последния, четвърти стадии, когато са вече нелечими. Ако в годишния профилактичен преглед се прави такова изследване, много хора ще оцелеят.

2

Тома неверни

преди 4 години

За два часа го открива и сигурно за два часа ще го лекува. Блажени са вярващите.

1

Хипотеза

преди 4 години

При нас това откритие трябва да е безплатно, и "по здравна каса"!Иначе лекарите пак ще бъдат "търгаши"!