10

Активист на БКП

преди 4 години

Норвежците ви плащат за да убивате български деца.

9

DOCTOR

преди 4 години

locho.g-n Ministara zachto ne se varne kam financiite ami se zanimava s materia , koiato ne poznava i pravi samo poraziii.galko za deteto.pnevmoniata dnes i predi se diagnoscitira sas sluchalka i rentgen.locha e zabavenata reakzia i reanimazia. Pediatriata ne e za vsichki i osobenno za administratori..

8

Анонимен

преди 4 години

Когагто дърт, закърнял вече счетоводител управлява здравеопазването там с нищо друго няма да се занимават освен с пари и претакане на материални ресурси.Здравето ще е на последно място, защото този нито знае, нито може нещо повече от това да брои пари и да гледа те от къде идват и къде отиват.Със същия успех тиквата можеше да назначи и циркаджия на тази длъжност.Сега "разбирачът" съобщава - рано е за изводи.Демек, чакайте да ми мине мандатчето, па се оправяйте после кой крив и кой прав...

7

Анонимен

преди 4 години

Май няма някой, да не разбира от пневмонии, администрация на здравни заведения и обща медицина...------Какво общо има администрацията?Искаш да кажеш, че болестта трябва да се съобрази с нашите процедури и да изчака, докато оформят приемането на пациента ли?

6

На пазар

преди 4 години

Какъвто министъра такова и здравеопазването.Няма да пиша да направиш нещо, ти си "ценен" некадърник.

5

Анонимен

преди 4 години

Вуйчото на свищовския полувисшист, който живее в чужд дом без да плаща.Няма ли да се маха вече. Достатъчно поразии направи в Здравеопазването, с което и без друго няма нищо общо.Това е един изпечен мошеник и крадец на ДДС - за това и Тиквата го сложи на този пост.

4

респектиран

преди 4 години

В този форум от доктор и доцент нагоре само! Май няма някой, да не разбира от пневмонии, администрация на здравни заведения и обща медицина...Респект!

3

Анонимен

преди 4 години

С твоите темпове на работа изводите можеш да си направиш след 2-3 години поне.

2

Анонимен

преди 4 години

А този общопрактикуващ лекар не е ли могъл да определи,че туй е двустранна пневмония,че да даде направление и да звъни на бърза помощ що и другите за съответни наставления,че времето е ценно и няма време за размотавания по брой болници за лечение щом като в такъв стадии двойна бронхит пневмония се лекува в болнични заведения,а не в поликлиники за общо предназначение как прегледи или общи прегледи.

1

мак

преди 4 години

Каквито и изводи ще направят колегите на замесените лекари, факт е, че болното дете загуби ценно време да обикаля 3 болници. А можеше да е лекувано и спасено.