17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Браво за коментара ти. Дарих им 50 лв на хората. Не са много но сега ще им трябват пари за ремоти.

16

ИЗВЪН

преди 4 години

Ако двама човека със заплата за три години в Холандия могат да си купят само селска къща... по-добре продавачи в Лидъл да стоят

15

Гост

преди 4 години

Само не разбрах, защо авторката ми изтри коментара? Нали призовава за помощ, предложих такава и бях изтрит! Как да се свържа с хората ако не чрез автора на статията? Параграф 22 се получава.

14

Анонимен

преди 4 години

Застрахователните не си имали работа със застраховател, затова си мислят, че застраховка би изплатила щетите в случай. От умрел писмо .... парите от застраховката е по-добре да се инвестират в нова ел инсталация и отоплителна инсталация. Най-често там са проблемите.

13

Анонимен

преди 4 години

До до бай Иван Но ще е добре,да им помогне,който може.

12

до бай Иван

преди 4 години

Стига с тези етноси бе малооо ум ник!Важното е, че не са пострадали и са живи, и здрави заедно с домашните си любимци, а това означава, че рано или късно ще осъществят мечтите си.Млади са, живота е пред тях!

11

Анонимен

преди 4 години

По принцип е хубаво да се пускат в такива новини и координатите на хората, които са заети с подпомагането на пострадалите. Взех данните от друг новинарски сайт, не съм проверявал за достоверност:Жени Георгиева Зашева BG1522977916BGNIBAN: BG51UNCR70001522977916 BIC: UNCRBGSF

10

Бай Иван

преди 4 години

Не са от правилния етнос, ако бяха с повече меланин в кожата, щяха да имат шанс да им се обърне внимание ;) !!!

9

ХаХа

преди 4 години

До Анонимен 8Защо ли? Защото е безсмислено да даваш пари на изедниците застрахователи и когато се случи недай си Боже най-лошото, те да ти извадят от девет кладенеца вода какво точно си нарушил от договора, и да не ти платят нищо!!!!!

8

Анонимен

преди 4 години

Много кофти работа. Точно преди празниците. Факт е че масово хората нямат застраховки на жилищата. Защо?Масово или не знаят или не си дават сметка или не вярват в застрахователната система.

7

Този е будала...

преди 4 години

Трябваше да си хване някоя заможна западна мома. Не някоя дрипла от 13тото дъно на ада. Поне да беше хубава бе, бунак такъв.

6

Анонимен

преди 4 години

И аз се запитах дали са чували за застраховка на недвижим имот? Ясно, че случаят е крайко неприятен, но ако човек не мисли за себе си, няма кой друг да го направи вместо него.

5

ПП

преди 4 години

Още не е късно да си корегирате статията.

4

Ванката

преди 4 години

Жалко... Стотина лева (50 евро) е една застраховка - кога българинът ще вземе да си ползва и втория акъл най-накрая.

3

Къде са даренията?

преди 4 години

"Доскорошният кмет на селото, венчала ги през лятото, пуска призив за помощ в социалните мрежи."Добре, защо им споделяте историята на тези хора? Толкова ли неможахте да напишете под статията една банкова сметка за дарения за да можем ние читателите да им преведем по някой друг лев?

2

Анонимен

преди 4 години

Камелия, разбрахме, че пчеларството остава на заден план и също, че трябва да пригодят стая за живеене, не е нужно да го пишеш по няколко пъти. Иначе, късмет им пожелавам, въпросът е защо се е подпалила...такъв студ е.

1

Анонимен

преди 4 години

Ай към Полша...