299

Естет

преди 4 години

До 305: Къде ги срещаш тия красиви момичета, дай ни координати и ние да отидем да ги видим!? За 5 минути можеш да срещнеш пет красавици, но колко по толкова грозотии ще срещнеш не е за разправяне. Българската злоба за пореден път доказва, че няма граници. На колко от тези мъже, които са изляли цялата си жлъч и злоба по тази девойка, приятелките им са по-хубави? Не можахте ли просто да кажете, че не ви харесва изкуствена й красота или, че не е ваш тип, а решихте да я обиждате като каруцари?

298

Ужасс!

преди 4 години

Много,много зле!

297

До 308

преди 4 години

Да, според мен прилича на Чичолина.

296

Анонимен

преди 4 години

Добре де, тая толкова ли няма никакъв мозък да се сети, че с тоя тунинг, като стане на 40 години ще плаши хората по улиците. Не, че сега не е грозна за гледане, ама след 20 г...

295

Анонимен

преди 4 години

Градираме както трябваТоцаНосаСега и тази

294

neutralen

преди 4 години

Прилича на жените в порното , на които мастурбираме и после се чустваме гузни и нещастни .

293

Иван

преди 4 години

Като беше адреналинка при Господарите, беше много по-красива :(

292

Анонимен

преди 4 години

ЕЕЕЕЕ, ТОВА НАДМИНА И ТОЦА-КРОКОДИЛА БЕЕЕ!СРАМ НЯМАТ ТИЯ ХОРА.

291

Анонимен

преди 4 години

Това е подигравка с българската жена! Явно някой е платил на журито, как иначе да си обясним такъв киликандзер да спечели?! Сега как това нещо ще се яви на конкурса Мис свят? Там ще ни се смеят. Какво ще си помислят хората за българките? Ако тая им е най-хубавата, другите кави ще са? А всъщност не е така, за 5 мин по улицата ще срещнете поне 5 момичета, които са хем по-хубави, хем не са се осакатили с пластични операции.

290

хахахахха

преди 4 години

До хахахаххаОчевидно ако не ставам за еди си какъв значи тук в държавата на парадоксите точно такъв ще стана, сега ми стана ясно

289

хахахахха

преди 4 години

Не оправдавам момичето, НО, защо нея? Защо организаторите са такива? И защо се е явила на конкурс за красота предвид че тя не е лицеприятна? Да, важно е участието, НО аз например знам че не ставам за космонавт или за певец и НЕ се явявам на кастинги за участие там!

288

Анонимен

преди 4 години

смрад!

287

Вихрогон

преди 4 години

След време като има дете, ще го гледа тъпо и ще се чуди дали е от нея.

286

Мирослав

преди 4 години

Защо я хейтвате? Очевидно е,че проблема не е в нея,а в организаторите на конкурса и журито. Щом като,ще представя България значи държавата може да се намеси както стана с БФС. Да се намеси и да отстрани длъжностните лица или да се организирра алтернативен конкурс. Не за първи път в този конкурс се подиграват с Българската жена и държава. Да се разследват,защото стаба тенденция някаква вече с тея нагласени неща.

285

Анонимен

преди 4 години

На 23 години? Тая изглежда на 50! Бааа ги и джуките! Тия в журито от съюза на слепите ли са? Гейове ли са? Мис България ли? Тя не става за мис арматурно желязо. Все едно я е блъснал ТИР!

284

какви са тия ДЖУКИ..

преди 4 години

.. на ШИМПАНЗЕ

283

Totenkopf

преди 4 години

Прилича на бостанско Плашило.

282

анонимен

преди 4 години

да не попадаш на българин - ще те докара до тук

281

Анонимен

преди 4 години

Да си ходи на село да работи земята на дедите си.

280

123456

преди 4 години

Дайте да видим другите кандидаткиможежурито да не е имало по-адекватен избор.ХахахКато гледам кави се явяват мисля че този коинкурс няма как да е престижен.Дано не ни представлява никаде по света че ще падне реномето на Родната хубост драстично.На слънчака лятото по стриптис заведенията има много по-красиви натърални девойки.Това момиче трябва да преосмосли много неща.....жалко