31

Варна

преди 4 години

За всички фенове на Сърбия и сърбите ще кажа едно...в такава голяма заблуда живеете, че нямам думи как да го опиша. Работя със сърби вече втора година. Хапваме пийваме но стане ли дума за история става следното: гадни татаро- монголци, фашисти, окупатори на нашата братскаМакедония. А в учебниците , които видях какви неща пише за нас, бедна ви е фантазията. Въобще не ни имат за славяни, та камо ли братя както някои пишат тук.

30

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДо 29За какъв точно напредък на България говориш? Би ли пояснил?

29

Анонимен

преди 4 години

Сърбето са отровени от шовинизъм.Даже и обикновенните хора не са пощадени от него. Манията им за величие не е намаляла,въпреки загубените войни и територии през 90-те. Все още си мислят,че времената са като преди 100 години и те са най-важните и незаобиколим фактор.Напредъка на България ги озлобява още повече и за това са тези нервни реакции срещу нея.

28

3 000 000 000 $

преди 4 години

Не знам колко е струвала рецептата на Кока кола, но със сигурност ние българите платихме НАЙ-СКЪПАТА ЕКСКУРЗИЯ в историята на човечеството.За всеки нормален човек у нас е ясно, че скъпите и непостроени още американски самолети бяха платени ПРЕДВАРИТЕЛНО за 3 милиарда само и само Бойко Борисов да бъде поканен във Вашингтон.Е, визитата вече е факт. И фарс !Приключи за няколко часа и постигна ... едно голямо нищо.Честито, бедни български народе !

27

Анонимен

преди 4 години

Сърбите са били винаги много пъти пред нас българите. Още по комунистическо време ги пускаха да пътуват където си искат без никакви изходни визи като у нас, в царството на правешкия шмекер и компания.

26

Анонимен

преди 4 години

Сърбия е велика няма страшно Русия зад тях,а да видим сега какво ще стане имат оръжие да видим кой ще дранка ,силни са имат армия.НАТО сега може да помисли,пред ния път им мина номера с войната ,ама сега няма как?

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Сърбите са наш братски народ! Езиците ни са близки, една вяра имаме! Като чуя сърбин, си представям Любиша Самарджич, Бата Живойнович, Емир Кустурица, Мила Йовович, Лепа Брена, нашия Джоко Росич, великите учени Никола Тесла, Милица, първата жена на Айнщайн, дето му написа Теорията на относителността!Живело Бугарско, живела Србиjа!

24

Анонимен

преди 4 години

Няма сръбски тайни..те са руски вече:))

23

Анонимен

преди 4 години

Да разбирам ли че сръбските тайни причиняват по малко кариеси от колата?

22

Забележка

преди 4 години

Вече има много по-ефективни миещи препарати от колата!

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Сърбите са един умопомрачен народ! Около тях всички нормални избягаха, включително хърватите - езика е същия, но поне са католици, но черногорците... та те ако имаха поне една причина - нямаше да се отделят! Ама никой не иска да живее с без_мозъчна нация.Характеристиката е подходяща най-вече за България! Да се надупиш за безпари е най-лесния начин да привлечеш всеки и всичко ама не отговаря на натуралния природен закон!

20

Правило

преди 4 години

Нещо струва толкова, колкото някой друг иска да даде!

19

Анонимен

преди 4 години

Рецептата на Кока-Кола няма значение, защото това дето ни предлагат в пластмасовите шишета е съвсем друг продукт, съставен само с евтини заместители.Същото важи и за Сърбия, каквото и да има там, даже да има и извънземни, никой няма да ни информира.

18

Сърбия е бедна

преди 4 години

Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС и НАТО.

17

Вучич е пътник

преди 4 години

Сръбският народ заслужава по-добра участ. Сръбският народ заслужава демокрация. Русия губи влиянието си в Сърбия предлагайки само оръжия и бедност. Вучич си отива...

16

Анонимен

преди 4 години

Сърбите са един умопомрачен народ! Около тях всички нормални избягаха, включително хърватите - езика е същия, но поне са католици, но черногорците... та те ако имаха поне една причина - нямаше да се отделят! Ама никой не иска да живее с без_мозъчна нация.

15

Анонимен

преди 4 години

До вегана-антиваксър 13.Ти ако си лекар аз съм космонавт...а аз не съм!!! И тая глупост ако ми я каже истински лекар (не хИмиопатка) ще му поискам дипломата, за да му я скъсам.

14

Анонимен

преди 4 години

Веганите не пият Кока-Кола!

13

СЪВЕТ ОТ ЛЕКАР

преди 4 години

Не пийте никога Кока-кола и всички газирани от цялата гама. Те понижават рН на кръвта и стомащното съдържимо, понижават толерантността към глюкозата и отключват диабет от тип 2. Пийте само изворна, бутилирана вода,а не бутилирана-мъртва вода. Ползвайте подходящи хранителни добавки, задължително с jmp сертификат и не от аптека, а от мулти-левъл маркетинг компания. Не се ядосвайте, не завиждайте, не мразете и се обичайте!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Уффф деца схемата е толкова изтъркана че даже не ми се губи времето да я пиша . Цяла година сръбите протестират срещу тия измамници / всички до един съратници на Слободан Милошевич/.Когато нямаш вътрешна подкрепа и народа е разделен започваш да търсиш външен враг които искал да изяде децата на хората и да изпии кръвта на жените и. Мобилизираш и сплотяваш народа срещу измислената външна опасност всяваш всекидневен страх и си продължаваш спокоино игрите до безкраи . Да ама сърбите не са токова пр