10

vlady

преди 4 години

Отврат! За щастие в България все още има стойностна музика - в петък е представянето на новия албум на Hyperborea.

9

Анонимен

преди 4 години

В последно време върви някаква политика , да започнем да приемаме "бразилското" малцинство като равни на нас братя и сестри ! Това е и посланието на видеото ! Със сигурност не е конспиративна теория !

8

Саркастичен

преди 4 години

Мхм, като не виждаш граници между стиловете, що не покани Бинка Добрева, Валя Балканска или Теодосий Спасов? Щото те "не са професионалисти" ли? И в какво минаваш стилови граници с парчето си, освен с присъствието на Азис?

7

Анонимен

преди 4 години

Ориенталските гени на Българина се показват с факта че Азис е най-продавания БГ изпълнител. Иначе никой в България не го слуша нали.. *** мислите ли че купуват. Хората не виждат проблем да слушат метъл а "на маса" да пускат Азис и всичко е леко на майтап но го правят тоя майтап редовно от 10-20 години вече... голям майтап Ганев, над нещата си

6

Анонимен

преди 4 години

Пфууууу, жалък/жалка си!Какво точно те погнуси ?Снимай се ти, да те видим !Изобщо не си вникнал в думите на Елена, а като чуеш "Азис" и почваш да се подхилкваш и да сочиш с пръст, да не се изложиш пред компанията от псевдо-рокаджии или рапъри или каквото и да е друго, щото сте от "голямото добрутро".

5

Бунгар

преди 4 години

На тази какафония и викаме парче..проект...песен...предизвикателство...Това ако е изкуство,здраве му кажи.

4

интеграция ромска

преди 4 години

чалгата фалира много отдавна...в момента е в изкуствена кома,но държавата продължава да ни я навира в очите.няма отърване-това!аман!

3

Анонимен

преди 4 години

Браво , хубава песен, пък и окото има къде да оплакне човек,

2

Пфууууу

преди 4 години

Потръпнах от погнуса

1

Анонимен

преди 4 години

Местя го .