44

Анонимен

преди 4 години

сащ хранят съюзниците си само едни обещания освен франция германия и англия а и израел това са съюзниците на сащ останалите са колония

43

Joko

преди 4 години

Визите няма да паднат, но със сигурност скоро ще падне таванът

42

Нищо ново

преди 4 години

До Дядо Йоцо: Ще видим, ще видим. С Бойковото управление вече изоставаме и от предпоследните в ЕС. Трябва да се оттървем от крадливата гербаджийска дружинка, иначе ще си останем най-бедната държава в ЕС.

41

Дядо Йоцо

преди 4 години

Колко трогателна е в желанието си да катурне Бойко демократично-червената мъгла. Всички маркери на политическа партия са паднали, за да може съюза на социалистите и умните и красивите да свалят ББ. Само дето няма да им се отвори парашута...

40

ognyanz

преди 4 години

Визите няма да паднат, но още два милиарда долара за още осем Ф-16 ще паднат в джобовете на американците.

39

Gotin

преди 4 години

До АнонименНещо ти не е добре.Почивай повече.

38

Анонимен

преди 4 години

Много правилно Борисов е проявил скромност при избора на летище, но про *** русофили това не могат да го оценят. Ако беше Корни, щеше да се изтъпани на ДжейЕфКей, да чакат ред за кацане и да се бутат после из задръстванията.

37

вой на краставо куче

преди 4 години

До Анонимен 33"Не са важни визите, по-важно е след срещата той да падне."-----------------------------------------------------------------------------Виете ли, раданчовци? Вийте, вийте на умряло! Партийката ви е пред тотално разпръсване, както вие най-добре си знаете. Ето, защо разбирам воя на..умряло. Вий вийте! Музика за нашите уши!

36

ПолитАНАЛизатор

преди 4 години

Има голяма вероятност Тръмп да уведоми Борисов че снемат доверието си от него, и че го уволняват от премиерския пост.

35

1

преди 4 години

Визите ще паднат,когато на коча дисагите паднат.

34

.... ..

преди 4 години

Като видях празното летище (не броя десетината бг калинки)които го чакаха)ясно е какво можем да очакваме! Само дето ни проглушиха ушите герберастите колко е важна срещата с дони.....ха да ви се сбъднат м.окрите сънища! Н.а.и.в.н.и.ц.и.......

33

Анонимен

преди 4 години

То пък като гледам как сме се засилили натам, да ни изпозастреля някой психо за забавление в държавата на неограничените възможности

32

чарли

преди 4 години

Гледайки посрещането в САЩ нещо ще падне.

31

Анонимен

преди 4 години

Не са важни визите, по-важно е след срещата той да падне.

30

Анонимен

преди 4 години

Ще паднат, ама другия път! На Кукувден, или по-точно на Бойковден!В шестък, на 30-ти февруари ще паднат.Толкова колкото успяхме с влизането в Шенген, Еврозоната и каквото още се сетите!При Бойко Борисов не се сещам за едно нещо в което да сме успели, да сме направили, да сме постигнали. Освен няколко километра криви като юфка магистрали.Обаче ако в нещо нашият мил премиер е добър, то е в приказките и самохвалството.Ако беше олимпийска дисциплина щеше да е златен медалист!

29

Анонимен

преди 4 години

До 29По-скоро инат една база от данни с имена на потенциални агенти от 40-те насам и ако имаш подобна фамилия, направо те режат, за по-сигурно.

28

Анонимен

преди 4 години

Да падат вече!Писна ми, на всеки 6 месеца да си подновявам H1B визата, а ако сменям работи, да трябва да е само в период в който имам поне 3-4 месеца до изтичане на визата. *** е просто. Това и факта, че системата е бавна и сбъркана. Имам познати, на който не им дадоха нова виза, наложи се да напуснат, за да им кажат 4 месеца по-късно, че са я подновили.

27

Анонимен

преди 4 години

Пазарджик, Сливен, Пловдив, Факултрто и др. и др. ще позапустеят, паднат ли визите за към братските сащ. Та, а дано, де !

26

Ром"с

преди 4 години

Хм,как може и да се помисли ,че САЩ ще обсъждат с нас(пешката) Русия и Путин !?Е да , ЕКСПЕРТИ -какво да се прави,дори когато трескат глупости,то кой си ти да им кажаш!?

25

Анонимен

преди 4 години

Темата за визите не е важна.Темата за разваляне на договорите с американските централи е важна.