16

Анонимен

преди 4 години

До фермер и до до пчелите.А бре тъпани,да чували нещо за Айнщайн!!!???

15

Анонимен

преди 4 години

Ако не са еврофондовете, земеделците да са шепа хора, занимаващи се със това. Повечето земеделци купуват по нашият край евтини препарати с неясен произход, купуват си благоразположение и ред други блага. Видях го с очите си. Познавам министъра, някои от земеделците и ме е гнус от видяното и от платените проверяващи органи. А пчелите умират. Стотици кошери за сметка на дебелаци в GreatWall-и със изгнили мозъци като колите им.Пчелите са дар! А тези, които не споделят мнението ми - ***.

14

5508

преди 4 години

Със сигурност без отровни химикали може да живеем, но без пчели ще измрем от глад.

13

Анонимен

преди 4 години

Спасете пчелите!Спрете вноса на некачествен мед и мед изобщо!Толкова ли им е трудно на фермерите да се обаждат на пчеларите преди да пръскат с отрови и да убиват масово пчелите,вместо да предупредят хората да си затворят пчелините или да пръскат само вечер?И други хора искат пчелите да им опрашват растенията и дърветата!И не само пчелите,убиват се и насекомите,птиците с какво ще се хранят?

12

Тошо

преди 4 години

Пестицидите носят повече вреди, от колкото ползи за обществото. Те са измислени за повече количество, но за по-малко качество на добивите........а на въпроса какво да се прави, верният отговор го дават пчелите ....и той е стоп на грешката пестициди и химия, да на биоразнообразието!

11

ФЕРМЕР

преди 4 години

Без Пестициди няма качествен и количествен добив.А бизнеса с препарати е огромен така, че ПСЕВДОМУХАРЧЕТА !!!Да видим кои по напред ще напусне бизнеса??????

10

Анонимен

преди 4 години

Аз доколкото знам,прашеца влиза вблизалцето,спуска се навътре и тамсе заема природата да вае,както прижената.Значи Монсанто няма да седи гладенза едните пчели,колкото и да е вреден.Аз имам кошери,но толкоз е сбърканос подпомагане от държава,че ако нямашсвой човек министър,никакви субсидии.Каквото дойде.

9

Анонимен

преди 4 години

До ДО ПЧЕЛАРИТЕИзпуснал си 2-3 клас де се учи за птички, пчелички, плодник и тичинки. Ае ще ти задам един *** въпрос: Как според теб се опрашва цвета, че да стане зърно?

8

Анонимен

преди 4 години

Щом като има контрол в градовете за вредни вещества така трябва да има контрол за вредни вещества в селата по ниви,полета що гори и пътища,трасета по които преминават всякакъв вид транспорт тровещ всички подред щот тези вещества са наред дали ще бъде задушно или ветровито време по подобие на радиоактивни вещества от разни продукти.

7

Анонимен

преди 4 години

Да се гласува закон "Едрите производители на зърно и трайни култури да отглеждат минимум един пчелен кошер на 1/2 ар. "

6

Анонимен

преди 4 години

До РЕФЕРЕНДУМРеферендум за какво?Къде и кои земеделци не употребяват инсектициди и фунгициди?Я кажи, ако знаеш?

5

ДО ПЧЕЛАРИТЕ

преди 4 години

Пчели умират навсякъде, но пчеларството не изчезва.Който умее да го прави.50-150кошера не е пчелин.1500-2500, да.И кой клас пестициди да забраним - инсектициди, фунгициди и т.н.Цялото земеделие ще спре, за да храним пчеларите.И какво правят кошерите край нивите? Или хем да има ниви, за да има паша, хем да не се пръскат, т.е тези ниви ща бъдат само за паша на пчелите на т.н. пчелари.Няма да стане.

4

РЕФЕРЕНДУМ

преди 4 години

Референдум по темата да се направи

3

!!!

преди 4 години

За съжаление и 150 000 да съберат,държавниците ще ги смажат. Вече има уговорка за внос на американски мед. Като и на китайския продукт .Само името е Мед,а съдържанието неизвестно. Всичко родно и качествено вече почти е унищожено....

2

vlady

преди 4 години

Да представят исканията си пред епископ Датев Акобян.

1

ИТ

преди 4 години

Напишете къде може да се подпишем под петицията!