294

надеждата

преди 4 години

До Сата НАТОДано да ни сближат повече с турския съюзник на НАТО, след като ние не можем сами!Как обикнахме СССР от пръв поглед като знаехме какви злини ни причиниха повече от тях

293

с оглед на сигурност

преди 4 години

Кацане на неизвестно летище без снайперисти и бомбаджии....Нашите футболисти как кацнаха тайно на Божурище за да се предпазят от чакащи фенове

292

Анонимен

преди 4 години

Чудесно .

291

Анонимен

преди 4 години

А туй, че надолу разбирачи наричат военновъздушната база Андрюс "общинско летище" и че всички летища са частни в САЩ. Прочетете малко преди да се излагате пред американците.

290

Анонимен

преди 4 години

Международния въздушен и морски транспорт има изключетелно строги и ясни правила.За да излети един самолет, той трябва да има план на полета, изготвен от командира на самолета и заверен от авиокомпанията, която го оперира.Т.е. без да знаят къде ще кацнат не могат да излетят.Смяната на плана по време на летене е много серьозно и се разследва

289

Анонимен

преди 4 години

...Ще засилваме Сношенията с ФАЩ- те отзад,ние отпред,със свалени ***!!!Както винаги!Аборигени,мирррно!Гащиии, долу!!!

288

сминдух енд чесън

преди 4 години

Къде е войводата с торбите ?

287

Анонимен

преди 4 години

Трагикомедия в две части.Част 1 - (Позорно) Пристигане в Америка.Част 2 - (Безславно) Завръщане в Банкя.

286

Анонимен

преди 4 години

Това е стратегически ход на Борисов да избегне хилядите чакащи го репортери.

285

Сата НАТО

преди 4 години

Не, не е така, нали?Сйде блъскайте минуси, трошета клавиатурите и псувайте на руски :)))

284

Сата НАТО

преди 4 години

Летището е общинско, а къде да кацне си избира делегацията. Бойко в случая е проявил съвсем уместна скромност. Полетът до САЩ с този тип самолет е около 15-16 часа в най-добрия случай, като междинните кацания са две - едното някъде в Западна Европа, другото в Исландия, която е горе-долу по средата на океанската отсечка. След 16 часа пътуване никой нормален човек не би планирал церемонии и посрещания.При това след пътуването имат само няколко часа да се подготвят за официалната част.

283

Анонимен

преди 4 години

Мало умник, ти гугъл имаш ли? Къде видя военно летище? Летището е най-обикновено провинциално гражданско летище - като Пловдив.

282

Боби

преди 4 години

Чета коментари и се чудя да плача ли да се смея ли?1. В САЩ всички летища са ЧАСТНИ и когато идва правителствено посещение от чужда страна САЩ правителство ПЛАЩА НАЕМ на летището за да ползва еди какви си Части от него(всичко това се усложнява от ОХРАНАТА)2. Ако за големите страни и за ПОКАЗУХА САЩ харчат пари то за БОКО направо са спестили3. Насочването на Чартъра на БОКО към военно летище реално е спестило чакане на дупка в разписанието за кацане на гражданско летище на борда на БОКО

281

Анонимен

преди 4 години

Като Тръмп иска да ни принуди да имаме 2% от БВП разходи за отбрана, най-умното което можем да направим е вместо да купуваме произведена в чужбина техника която не ни трябва, да се вдигнат заплатите в сферата на отбраната ударно и да се създаде военна част за кибер отбрана с безсрамно високи заплати така че да се привлекат най-добрите ИТ специалисти в редиците на Българската армия.По този начин вместо да храним чужди икономики за Ф-16 и корабчета, поне ще раздвижим родната икономика.

280

Анонимен

преди 4 години

Като Тръмп иска да ни защити да имаме 2% от БВП разходи за отбрана, най-умното което можем да направим е вместо да купуваме произведена в чужбина техника която не ни трябва, да се вдигнат заплатите в сферата на отбраната ударно и да се създаде военна част за кибер отбрана с безсрамно високи заплати така че да се привлекат най-добрите ИТ специалисти в редиците на Българската армия.По този начин вместо да храним чужди икономики за Ф-16 и корабчета, поне ще раздвижим родната икономика.

279

северозапад

преди 4 години

Абе викат го да спре турски поток да не мине през България !!!

278

Анонимен

преди 4 години

Борисов можеше да кацне на моравата пред Белия дом, но от скромност казна на тиквена нива.

277

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Боби, ти кога стсна специалидт по въздушните скорости?"Това което казах са най-елементарни неща от АЕРОДИНАМИКАТА. Така да се каже от обща култура трябва да се знае.

276

Анонимен

преди 4 години

Ако се съберат Бойко,Кобрата и Стоичков ще стане завършена ганьовщина.

275

до 284

преди 4 години

Ти наистина ли си мислиш, че Борисов си избира летището, на което да кацне?Каца там където му наредят. В случая - в някаква картофена нива.И това не не случайно. САЩ така приемат мутрите и комунистическите агенти-доносници.