101

Анонимен

преди 4 години

Сама жена не е препоръчително да пътува с влак. Знам за един случай - опит за изнасилване и друг случай - нападение. Не пътувайте сами, не влизайте в разговори с непознати, казвайте на близки къде отивате, бъдете предпазливи

100

Ужас бг

преди 4 години

Значи жена напада мъж с нож, мъжът се защитава, в случая успешно, и в края на краищата се оказва най-големия злодей... Определено има нещо сбъркано в Бг "чипа"

99

+-

преди 4 години

Това вече 48 часа върти на "първа страница".Няма какво да се пише или манипулират голите шарани в този форум!?

98

Анонимен

преди 4 години

Предстои да бъде извършена операция на пострадалата, тъй като две срязани сухожилия. ??? Някой да го оправи .Прочитате ли изобщо какво сте написали Вижте дали има смисъл написаното

97

Сър

преди 4 години

В Англия няма купета във вагоните ....

96

ДОЙЧЕ

преди 4 години

Вагоните да се ремонтират и във всяко купе да има паник бутони и камера.

95

Социопат

преди 4 години

Млад мъж при психиатър:-Докторе имам проблем с жените,по време на флирта всички крещят едно и също.-И какво е то?-Помоооощ.

94

шматка

преди 4 години

Що за жена ходи с нож в чантата

93

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Свободно притежание на огнестрелно оръжие, право на защита без ограничение, така както е било до 9.9.44г.Комунистите го запазиха за тях и за бандитите.

92

Анонимен

преди 4 години

За това мили съграждани, изкарвайте си разрешително за огнестрелно да ви е мирна главата. Ножове-бухалки-спрейове и др. подобни са загуба на време. Ако някой заплашва живота ви, мислите за съд и закон са на второ място.

91

ДО 94

преди 4 години

Много екшъни гледаш момче.Залягай над уроците.

90

Тирбушон

преди 4 години

Поредният ***. Браво на жената и на тия, помогнали да го заловят. А на тия, дето го защитават им пожелавам да налетят на подобен и после да пишат глупости.

89

Анонимен

преди 4 години

То в България каква боя остана.

88

До 92

преди 4 години

На думи е много лесно но в действителност инстинкта ни эа самосъхранение надделява!!! Трябва да си луд да тръгнеш срещу психопат въоръжен и неадекватен!!! Може би само ако ти е блиэък човека до тебе ( имам предвид жертвата ) но и пак се съмнявам!!! Эа да оцелееш в таэи джунгла!!!

87

Анонимен

преди 4 години

то има стара приказка: който нож вади от нож умира! Ако не знаеш как да използваш оръжието не го носи у себе си даже!Що се отнася до младия български нерез, явно не се отличава от заливащите Европа пришълци диваци!

86

Имайте едно наум

преди 4 години

Да пътуваш с кола е опасно,но по зле е да се клатушкаш във влака.Но,най-рисково е пътуването в автобус.Ако се скараш с другите пътници вероятността да ти резнат гърлото докато спиш или да задушат с въже от задната седалка е много голяма!

85

Иван

преди 4 години

Чудно ми е цял вагон,с около 10 купета,само трима души ли са били в него?Един ли се намери само да се жертва в помощ на момичето?Нима не е имало други мъже във вагона,за да го озаптят на място?

84

А сега сериозно

преди 4 години

Един съвет от мен: Никога не издавайте присъди без да знаете подробности. Никога!Не казвам че този случай е такъв, но медиите ногат да насочат омразата ви към която и да е от двете страни пожелаят или им се плати. Или им наредят собствениците. Това се е случвало в живота ви многократно, но не сте си извели поука.

83

до 86

преди 4 години

Така е, аз с две гаджета съм се запознавал във влака. Но това беше по соц време. Тогава нещата бяха много романтични. Сега е олеле.

82

аз

преди 4 години

и къде ми е коментара?!