23

F5

преди 4 години

Пайнера то истинска светлина почти няма, само фалшива заслепяваща светлина, тиккквата затъмнил небето, оттъмнете небето разливайки солена вода, и на Слънцето пречат! И истинският басов звук или приятната хладинка могат да завиват ,да се натрупват и да задвижват джаджички енергийно!

22

Анонимен

преди 4 години

С 15 човека бил. Лигльо. 150 чифта смърдящи кубинки и чорапи май не е подушвал. 4 квадрата искал. Ми да не беше влизал тогава в затвора. В Бобов дол нямаше ли въглища? Дайте му една лопата и да ходи да копае.

21

Анонимен

преди 4 години

Уважение се печели, когато държиш на принципите и си изпълняваш обещанията, а не когато клинчиш и зе измъкваш от отговорност.

20

Сата НАТО

преди 4 години

Ще стигне до Страсбург и ще спечели.Щом държавата е приле за стандарт 4 м2 на човек, трябва да ги осигурява. Аз смятам, че човекът има право.

19

фатмак

преди 4 години

Тоя ходил ли е войник 120 души в едно помещение и половин тоалетна на 100 метра за 2 години.

18

ЗзЗ

преди 4 години

абе вие плюете, но май не си давате сметка че се намирате в същото положение, но на ниво държава. Наблъскани в малки жилища. Налага ви се да търпите шума и мизерията на разни индивиди наоколо. А като решите да си търсите правата, съда ви показва един пръст и ви казва че няма основание за оплаквания.

17

F5

преди 4 години

Пайнера магнитът е за нападение, намагнитени певиците ви са уязвими!

16

F5

преди 4 години

Пайнера , вие от силикон имате ли нужда? Добра жена с незавиден бюст няма, но пречат на размера и формата буквално отвсякъде, включително и от сутиените и въздушните си джаджички. Антимагнетете се и слушалките да минат на синя светлина, която се натрупва на мястото,защото може да завива, синята светлина е положителен ток!1

15

Анонимен

преди 4 години

те и в България като цяло правят ремонт...от 89та и не е ясно кога ще приключи, но и тук никой няма право да се оплаква...

14

4%

преди 4 години

До 10 - и като се има предвид, че се внасят при образуване на делото и 4% от 40 000 и парите няма да се възстановят при отхвърления иск, печелиш баса на секундата. Де така тия продажници да защитаваха и правата на жертвите на престъпленията. Щото он много мирно седел, па го вкАрали у панделата.

13

мъдю

преди 4 години

място за лишаване от свобода, а не инквизиция, бе алу. *** затвори се в тоалетната за два дни и после пиши.

12

Анонимен

преди 4 години

До два човека трябва да има в една килия. Така е по закон. Човека трябва да получи 40 000 за нарушени права.

11

Питащ

преди 4 години

В затвора как живеят без сексове?

10

Ха сега

преди 4 години

Значи и преди ремонта положението е било зле, след ремонта май ще е същото. Трябва да се усвояват едни пари.

9

Анонимен

преди 4 години

На бас, че жалбата му са я писали от хелзенския..

8

Анонимен

преди 4 години

Това, че е правен ремонт, не значи, че са спазени правата му. Прикритият проблем тук е друг - занданите са от онова време с ниската битова престъпност и места там няма за всички престъпници. И то колко хора дори не обявават кражби и изнасилвания, тези, които са обявени, са с разкриваемост 10% максимално, тогава представете си в реален размер какъв е недостигът. Статистиката за битова престъпност се бута надолу с дела с нисък материален интерес, закрити по давност, непроследявни домашни арести

7

Закон

преди 4 години

Време е за такива наглеци да бъде създаден затвор ПО ОБРАЗЕЦ . Например на затворите в Саудитска арабия , Мексико, Нигерия , Тайланд , Китай , Северна Корея ....

6

БПФ

преди 4 години

Сега управата на затвора да му предостави сметчицата за неговата издръжка... горе-долу по 1000 лв на месец... защото ние, данъкоплатците не искаме да хрантутим престъпници, които се излежават по затворите с храна на корем три пъти на ден !!!

5

Митев

преди 4 години

До Анонимен Тогава нямаше да се оплаква.

4

Ай сиктир

преди 4 години

Много иска .Това е затвор и е престъпник какви права кеи 5лв.Да е мислил преди това.