71

1234

преди 4 години

Пълен *** всичко е мода и лъжа.огромно и непрактично!

70

Анонимен

преди 4 години

Мен ми харесва, като космически кораб или луноход е ;) Пък Мъск си има талант за търговия, тъй че ще го наложи пикапа ;))

69

Анонимен

преди 4 години

Колата едва ли някога ще влезе в серийно производство - има много конструктивни проблеми като липса на абсорбиращи зони (една кола не трябва да е твърда навсякъде), доста тънък покрив, предполагам нулева защита за пешеходци и т.н. Някои от дизайнерските елементи са напраео незаконни в САЩ и Европа - като Лед лентата за фарове например... шум да се вдига.

68

Пропов

преди 4 години

Кой каквото ще да си мисли, говори, пише...Аз харесвам тази склуптура. Пикапа не трябва да е красив а практичен. Освен това с тези ръбове видимостта и ориентацията за габаритите е гарантирана. Формите създават внушение за нещо неразрушимо. Малко е плашещ за останалите , което пак е добре , да седят настрана, път да му правят. Освен това одобрявам смелостта и излизането извън клишето. А сегашните пикапи станаха толкова претрупани , чак леко комични, жалки.

67

vlady

преди 4 години

Най-добре е с четири електродвигателя - по един в главината на всяко колело с редуктор. Така се осигурява максимална теглителна сила и може да се регулират оборотите на всяко колело поотделно с висока точност.

66

факт

преди 4 години

Формите му са ръбести защото сигурно е невидим за радарите-разбираемо е защо още отсега има толкова много поръчки.Направо ще е кошмар за катаджиите!Браво Илоне,браво Мъск!

65

Анонимен

преди 4 години

"Нечупливите" стъкла при демонстрацията се счупиха и беше голям гаф.----- Това са бронирани стъкла и те винаги се чупят, тьпчо.

64

Анонимен

преди 4 години

За ръбестите форми се е вдъхновил от себе си докато се е гледал в огледалото.

63

Пенсионер

преди 4 години

Странно. Освем че са богати американците нямат чувство за красота. Как може да харесват този сандък , че даже и електрически.

62

Международен Мошеник

преди 4 години

Лицето скоро ще се издирва без да се крие(като бай Тодор),защото БАЛЪЦИ са хора,организации и "нации". Обяви някому,особено оня,инвестирали в теб-банки,инвеститори,облигационери, пенсионни фондове,че развиваш нещо нечувано,модерно,връх на технологиите иииии...ГЛЕЙ КВО СТААА!!!Таквиз се подвизават и в нашия атеал и скоро много ще плачат,нооо...Те са ембриони пред тоз КОЛОС.Ако се узпуснеш,казваш-било е планирано-икономически и политически мразиш тоалетните!Комплексарщнина в всички области!

61

До Зозо 26ти

преди 4 години

Направо и криле ако му сложат хахах Направо коментара ти кърти

60

О ЖАС

преди 4 години

нещо средно между лада самара и брдм 2 ...безмислен автомобил от измислена компания в щатите използваща батерии за чието прозиводство и в последствие зареждане се замърсява повече отколкото сглабянето на ДВГ за обикновен автомобил с катализатор

59

Анонимен

преди 4 години

200 000 поръчки.20% с депозит от 1000 долара (за пикапа с три двигателя): 40 000 по 1000 = 40 милиона80% с депозит от 100 долара (за тоя с два) 160 000 по 100 = 16 милиона56 милиона долара финансова инжекция без лихви за над 2 години. При среден доход от 10% в инвестиционни фондове до 2021 година = 67 милиона долара Учете се как се правят пари на гърба на лузърите. Дреме му на Мъск как изглежда поредния б.*** който продава

58

Анонимен

преди 4 години

якооо купувам две, а за вас захарен памук ама от дизел и бензин ,българина винаги е бил и остава консервативен

57

Анонимен

преди 4 години

Конструкцията е максимално опростена за възможно най-ниски производствени разходи и цена: интегрално шаси, един цвят-купето от неръждаема небоядисана ламарина. Всичко е на камери, прототипът няма даже огледала и чистачки, воланът е странен. Иначе размерите са доста големи и ако изключим ръбестия дизайн, може би функционален. "Нечупливите" стъкла при демонстрацията се счупиха и беше голям гаф.

56

Анонимен

преди 4 години

в англия apple се произнася апъл,

55

Анонимен

преди 4 години

Това шега ли е

54

(-_-)

преди 4 години

Колата на батман от 80те години на миналия век изглежда далеч по-добре..

53

Анонимен

преди 4 години

Айпъл - на български звучи Епълсубсидий - това римски генерал ли е или искаш да напишеш множествено число на субсидия но не знаеш как?евреиските - ето тук е правилно да сложиш й не на субсидий :)

52

пепи

преди 4 години

А зарядни станции кога.