10

(-_-)

преди 4 години

Така ще е, щото шепа абсолютни психоппати са решили, че всички природни ресурси са тяхни по право.. При нас всичко е спокойно, защото ги връчихме без отпор - ей така просто..

9

Адам

преди 4 години

къде е запада да осъди диктаторите и да поскрепи демократурата?:) затънаха в *** пот лицемерието и лъжите си но времето им да грабят свърши....времето е наше

8

Какво нещо е светът

преди 4 години

Аз съм чувал за Ирак, че през 70 и 80 години на миналия век са си имали всичко, ама всичко. После ембарго и войни след 1990 г. и накрая това.

7

Анонимен

преди 4 години

Има 16 години демокрация в Ирак. Имаше пълна лустрация на старата власт, бяха уволнени всички военни, лекари, учители, членове на партията БААС. Беше разпусната армията, администрацията. Извърши се мечтаната от СДС и психодесните пълна лустрация на кадрите, властта, администрацията, армията.Има евроатлантическа ориентация на Ирак, съюзник на НАТО и САЩ.Ирак е пример, какво желаят евроатлантиците, психодесните и либертарианците за България.

6

Sichtpunkt

преди 4 години

Помисли преди да се излагаш !Ти за това ли пишеш във форума, да лъжеш и да не се излагаш!

5

Анонимен

преди 4 години

Нищо не е.Избраха си "демокрация", сега какво не им е наред? Голяма радост беше като сваляха Садам. Явно това е част от радостта.

4

Анонимен

преди 4 години

До 2Помисли преди да се излагаш !

3

Анонимен

преди 4 години

Fake news! Америка отдавна докара демокрацията в Ирак.

2

Sichtpunkt

преди 4 години

Пенс този американски чакал, нали ходи в Ирак!!!!Това са последиците от неговата визита !Абе алкашин, нали Иран е под руско влияние, там имаше ДЕСЕТКИ загинали! Никой не ще руският бардак, да си събират дисагите и кой от къде!

1

Анонимен

преди 4 години

Пенс този американски чакал, нали ходи в Ирак!!!!Това са последиците от неговата визита !Никой не иска на неговата теротория тези терорист !