290

Shark

преди 4 години

До 330. Ами да, Радев ходи със съпругата си. С Бойко с дебелог..зото Каракачанче.

289

Анонимен

преди 4 години

дО 268Лъжецо, престани да повтаряш тази дебела лъжа, през няколко поста! Дрънчиш тука като развален грамофон.Сигурно ти плащат за тези напъни, колко била евтина американската газ, та затова се напъваш да лъжеш.Обаче от полша официално обявиха, че цената на американската газ, на тяхно пристанище е 2,5 пъти по- висока от европейската цена.Ти се правиш на сляп, глух и не знаеш, но отвори интернета, виж фактите и престани да досаждаш вече.

288

Анонимен

преди 4 години

vikat go tam za da mu dadat zapovedite ustno bez da ima dokumenti!

287

123

преди 4 години

Тръмп го вика заради "Турски поток". Нали иска да ни продава втечнен газ от САЩ и ще говори на нашия кратун да се отказваме от потока.

286

Анонимен

преди 4 години

До SharkАааааа, сакън!! За посещението на Радев в Япония никой нищо лошо не е казал. И генерал Деси е доволна! Напазари си на воля японски дантелки. Любимите......

285

Shark

преди 4 години

А с какви пари ще ходи, кой плаща за тези разходки!? Къде сте стега бе отворковците, дето градчехте за посещението на Радев и съпругата му в Япония!? Каква полза има народа от тези разходки и привиквания, дават му наставления как да ни съсипе тотално ли?! ПИТАМ КОЙ ПЛАЩА!?

284

Анонимен

преди 4 години

Отива да целува ръката на господаря. Готов да приеме всичко против България и българите. Само да запази поста си е готов на всичко, самозабравила се мутра. Най-долния министър председател който сме имали.

283

Сандо

преди 4 години

Предполагам, че Боко ще го вкарат в капан, затва го викат в САЩ. Там ще бъде арестуван и съден за КТБ, тайния износ на оръжия за милиарди товарени вечер на товарни самолети, кражби от държавата за десетки милиарди, участие в международен трафик на наркотици, изнесени и складирани десетки милиарди в чужди банки и офшорки и още много престъпления. Заради всички тия кражби и престъпления извършени от властимащите народа вече роптае срещу НАТО и желае излизането, което не се харесва на САЩ.

282

да занесе книжката

преди 4 години

за членство в БКП, както и досиетата на бившата ДС агентура която съставлява ръководството на ГЕРБ, както и препоръки от КГБ агента Путин, който спуска задачите до сикаджийската мутра Бойко Борисов - кучкар, бухаккаджия, пожарникар, а сега и премиер - неведомуи са пътищата на еднодолно ченге в България, от Позитано 20 им създадоха всевъзможни алибита, дори някои 'дисиденти' повкараха в затвора за по-достоверно месеци преди БКП и ДС да създадат СДС. Боко Тиквата при Тръп, пръв приятел на Путин.

281

Щирлиц

преди 4 години

Американският вицегубернатор отива да направи отчет.В каква поза интересно?

280

До 320

преди 4 години

Бойко вече ходи, забрави ли за потока и аеца се моли и утре пред Тръмп ще ги защити, евала

279

Анонимен

преди 4 години

Доносничество- баце пак ще снася!

278

Анонимен

преди 4 години

Че той за тва е три мандата премиер!Послушен е !Комисионна ще му дадат за самолетите!

277

Анонимен

преди 4 години

Привикват си служителя !Американците

276

Анонимен

преди 4 години

Радев и той тръпне , милия. Ще вземат да светнат Борисов с какво руснаците го държат на къса каишка.

275

АнонимеН

преди 4 години

КРАСТАВИТЕ КУЧЕТА И ОТ 1000 КИЛОМЕТРА СЕ НАДУШВАТ!!!

274

Ти да видиш..

преди 4 години

Щял да вземе и Нинова ,.за да не се разваля самолета.

273

Анонимен

преди 4 години

Да не хване да иде с малкото самальотче ,щото му неработят лампитена таблото и нямат представа къде сенамират.Незнам кой койчо епосланик.Захариева със сигурност еоплескала протокола и подготовката.Тя може и да не иде.Нама да се снимас восъка,но се чувства ,че няма тежест.Едва ще го изтърпят и дано няма гафове

272

Анонимен

преди 4 години

Всеки иска да ***без пари нали ! Само нсща мара дава щото е без зъба

271

Анонимен

преди 4 години

Заминавай и не се връщай , похвали се там ,че спечели изборите ,започна да вдигаш данъци и такси и продължаваш да дерибействаш, там ще ти се зарадват