49

edin

преди 4 години

До Baleana----------------------------Не си заслужавате лекарите *** долна

48

Baleana

преди 4 години

Да се махат.Не им изнася. После ядат бой. Малко им е. И то не е бой. Ударили шамарче. Трябва тупаници. Некадърна *** докторска. Некадърници. Толкива сте жалки и убити некадърници докторчета. Заслужавате си омразата.

47

стар чвор

преди 4 години

един лекар вижда -това което знае,този екзитус, показва нивото на замесените клиники,към момента

46

стар чвор

преди 4 години

до Хххх......да протитивовирусен препарат-ацицкловир,тамифлу,и тн са част от протоколите,щом е имало обрив детето,,може и като вироза да е стартирало,примерно цитомегалвирус и да усложни с бактериална инфекция .Случаят е грубо подценен,хоспитализацията е много закъсняла.Ти една грипна пневмония примерно,без антибиотик ли е лекуваш ...а,малките ви заплати в педиятрията не оправдават екзитуса

45

sss

преди 4 години

Всички които пишат глупости да използват гооглето...международната здравна организация е дала death rate for pneumonia is 30-50%

44

Хххх

преди 4 години

До стар чворБреееей гоулем лекар ве....а ти от къде знаеш от какво е предизвикана пневмонията от бактериална инфекция вирусна!!! а ако е от вирусна пак с антибитик ли ще лекуваш

43

стар чвор

преди 4 години

..истината е че детето е било спасяемо...при спаване на правилните протоколи,а именно -по-ранна хоспитализация-предишния ден , да кажем , а не развъртането с рецепти в дома, на семейството..,при венозни вливки, меронем или максипим , урбазон и тн...можеще да има шанс детето .има правила при антибиотичната терапия, но в педиатрията са велики......доста хора ще се пържат в ада за това

42

Хипотеза

преди 4 години

Няма страшно, сега пациентите ще ги лекуват Доц.д-р В.иванов, както и Проф. К.м.н. Ст.н.с А. Хикимян!Обръщайте се към тях!

41

Анонимен

преди 4 години

Е, като навсякъде по света се умирало от хеморагична двустранна пневмония защо не го оставиха спокойно да си умре в педиатрията, а ми го разкарват в 3 болници.

40

Анонимен

преди 4 години

хеморагична двустранна пневмония

39

домакин

преди 4 години

Болниците са пълни с "роми" и "ромчета", неплащали здравни осигуровки. Затова лекарите са претоварени и няма места.

38

Анонимен

преди 4 години

Даже и да не са виновни докторите за смъртта на детето, да чакаш повече от 2 часа пред кабинет в 3 болници не ми се струва въобще нормално и то за дете. Системата НЕ РАБОТИ..................................СИСТЕМАТА РАБОТИ, за хибридния геноц ид над българите в България.

37

Нормален

преди 4 години

От хеморагична двустранна пневмония се умира навсякъде по света.Няма профилактика и спасение.Никой не може да е виновен и никой не може да направи нищо.Вече стана така че за безнадежно болните-докторите са виновни,за слабият и лош ученик-учителите са виновни,за разсеяният и невнимателен шофьор-асфалта е виновен.Тези социални мрежи имат разрушителен характер,като поле за изява на полуграмотни и полуинформирани хора, с претенции че знаят всичко.Особенно активно и,,знаещо" е ,,Гугъл" поколението!

36

Анонимен

преди 4 години

Даже и да не са виновни докторите за смъртта на детето, да чакаш повече от 2 часа пред кабинет в 3 болници не ми се струва въобще нормално и то за дете. Системата НЕ РАБОТИ.

35

Ева

преди 4 години

До АнонименУспех на дъщеря ви навън! Не оправдавайте бездушието,наглостта и некомепетентността.Защо трябва да се поставят диагнозии чрез аутопсии?!!!Добре,че навреме си дойдох миналата зима да спася баща ми от лечението с добавки и чайовена бактериална пневмония ,защото според ДЖипито той имал грип ...близо месец и алергия от котката ни!!!

34

Анонимен

преди 4 години

А защо детето било носено на ръце или доведено за ръка до болницата,че още препращано от болница до болница за преглед за установяване на заболяването,което пък се оказва тежка форма на пневмонията след като за тежки и спешни случаи на заболяване има бърза помощ и спешни отделения към нея при болници,че още като щаб организиран още със сигнала получен за заболял в тежка форма да реагира в движение къде ще бъде изпратено и настанено детето за преглед с лечение безплатно с направление и транспорт.

33

до една майка

преди 4 години

Дъщеря ти е живия пример за новите лекари, инженери, сервитьори , джепчии... Всеки търси извинение за алчността си в лошото отношение и затова щял да търси признание на запад.На запад хора работят без договор, лъжат ги с парите, с часовете, ..... Да очакваш че в развития капитализъм ще те гледат като при комунизма е детски идеализъм

32

Опътвачев

преди 4 години

Прав им път!

31

Анонимен

преди 4 години

Много лесно гледат да се измъкнат, като ги хванат в крачка и "Напускам" - така как ще подобрим здравеопазването, ако всеки път като им потърсят отговорност и бягат.

30

Жо

преди 4 години

До Анонимен 30ЛЕКАР, който "преценя", вместо да преценява, трябва да се върне да учи български език в шести клас.ПО ВЪПРОСА- Ако болното детенце не е било за хоспитализация, защо не е изпратено да си лежи вкъщи, а е било препратено в друга болница? Не означава ли това, че детето е болно и трябва да му се осигури медицинска помощ с всички възможни средства?