7

Martin Bormann

преди 4 години

Янките уж нападнаха Талибаните в Южен Афганистан за да премахнат терористична група и да спрат производството на хероин (или да поемат бизнеса). Обявиха, че са успели да премахнат Талибаните и да унищожат маковите полета. Добре де, ама сега излиза, че Талибаните пак си контролират района и дистрибуторската мрежа за хероин не е мръднала както и цената му.... какво означава това? Незнам какво означава освен това, че полетата са си там и си работят нормално снабдявайки клиентите на запад...

6

До Waffen SS

преди 4 години

Търсене-предлагане, чиста икономика. Използвай това може и да вземеш повече от 800лв заплата. Друго, така наркоманите са наркомани заради лични проблеми и прочие които ги подтикват да са такива. Трябва да се гледа на тях като на пациенти. Все пак, повечето хора в този форум са алкохолици крайни русофили/русофоби, така че твърдението ти че са като наркоманите е меко казано вярно. Алкохолът все пак те прави зависим, както и цигарите. А за диларчетата, директно армия и разстрел, друго не помага.

5

Waffen SS

преди 4 години

По принцип повечето,да не каже ,че почти всички наркомани имат много скромни когнитивни възможности.Това е нормално след като повечето време витаят в някакъв измислен свят.Нарко дилърите на най-долното ниво са горе долу в същото състояние,тези на по-високо ниво трябва да проявяват повече креативност.Изглежда,че повечето коментиращи са наркомани или имат такива в къщи и искат по някакъв начин да оправдаят своето своето състояние.

4

Анонимен

преди 4 години

Защо хомосексуални роми наркомани пишат срещу Waffen SS ??

3

Waffen SS

преди 4 години

Гнусни същества са наркодилърите,но не по-малко гнусни са и наркоманите

2

Анонимен

преди 4 години

Кубрате, видя ли преди малко какво направи оня убиец Уайлдър с Ортис?И ти ще казваш, че си по-добър от Уайлдър? Та тоя киборг не просто ще те препарира, а ще те прати с еднопосочен билет в Орландовци, бе брат!

1

Waffen SS

преди 4 години

Една от демократичните и неолиберални ,пазарно ориентирани мантри е ,че търсенето определя предлагането.Ако няма наркомани няма да има наркопроизводство и нарко пласмент.Наркоман и нарко-разпространител са двете страни на една и съща монета и затова наркоманите трябва да понасят същите наказания,каквито се налагат на наркодилърите.Е, това не се отнася за България,а за "белите" страни..