7

Анонимен

преди 4 години

Стига с тая ид бе. Всички знаем че и ид и сдс са саздадени и спонсорирани от краваритр. Чрез които по някакъв начин ограбват петрола като крайна сел.Ако и в България имаше петрол и тука щеше да има терористи и миротворци.Да не говорим пък че златото ни се изнася за без пари

6

Анонимен

преди 4 години

Някой е надраскал новина, без да си има дори и слаба представа за какво говори. Кюрдите в северн Ирак са съюзници на Турция. Техните въоръжени сили се наричат "пешмерга" и са тренирани и въоръжени от страна на Турция. Докато организацията СДС е сирийският клон на ПКК и са враждебно настроени срещу привителството на Барзани. В същото време правителството на Барзани не подкрепя терористите на СДС в Сирия и се дистанцира от тях.

5

Анонимен

преди 4 години

Изглежда петрола и войната винаги вървят ръка за ръка - и който не се включи доброволно с каквото е необходимо... е ще бъде убеден по някакъв начин.

4

Русофил

преди 4 години

Целта е повече от ясна: Ирак да бъде превърнат в Фронтпост и по-нататък въвлечен в една евентуална война с Иран. Само че насоящият Премиер на Ирак нещо не "кълве" (както на времето клъвна Садам) и май ще трябва да бъде свален и подменен чрез демонстрации. България също не трябва да се "дърпа", а трябва да се присъедини към останалите фронтови държави на Източния фронт срещу Русия. Това ще бъде ясно обяснено на Боко. И, разбира се, никакъв Турски паток през БГ....

3

Анонимен

преди 4 години

Толкова тайна , че всички знаем

2

Анонимен

преди 4 години

Във филм на ужасите немогат да докарат такъв образ.А изненадата сиказва думата.После що се самоубиватв краварската армия.

1

Анонимен

преди 4 години

спонсора на войната в ирак