112

Една обикновена жена

преди 4 години

Горките бели мъже европейци. Съчувствам им. Такава несправедливост и злоба има спрямо тях... А феминизма съсипа европейските жени. Горката Европа- някои упорито искат да унищожат белите хора и европейските народи

111

Наблюдател

преди 4 години

Тия могат да си врякат и протестират колкото си искат . И да казват "Не" по цял ден . Щото тези които бият жени и ги изнаасилват въобще не ходят на такива събирания и митинги и хич не им пука какво искали някакви си там по площадите . Полицията също не може да има някаква роля в това . Те както винаги отиват ако има сигнал, описват и класифицират случая ,търсят ако не ги мързи виновник и дават интервюта по медиите .За "законотворците" ни въобще да не споменавам ...

110

кратко и ясно

преди 4 години

Мястото на жената е бремена и в кухнята ...ФАКТако не са там няма раждаемост и идват едни Тъмни ( не задължително по цвят ) варвари и Пак ще са бремени в кухнята но ще носят и Фереджета

109

Анонимен

преди 4 години

А милиони Сме ЗА жените и без това имат твърде много свободия .А това че се хващат с гадняри е от простата им глава Сами ходят ФАКТ не ги продават на пазара я

108

Европедерал

преди 4 години

Убитите са били биологични мъже, които са играели социална женска роля. Това е пример за сексизъм!

107

Гота го

преди 4 години

Слънчасъл неслънчасъл човешката цивилизация ако може да се нарече така тоя сбирток от *** няма никакво бъдеще.

106

Анонимен

преди 4 години

До Гота гоСлънчасал си още рано-рано.

105

Много се пише, че

преди 4 години

жените са се самозабравили, че трябва да са само за домакини и да се подчиняват на мъжете си.Но кой знае защо не се дискутират други два важни проблема:1. Колко от мъжете от времето на късния соц и от наше време са искали и искат да се оженят? 90% считат това за прецакване, заробване и т.н. Ергенува им се до гроб. Някои приемат момиче да роди от тях без брак, в повечето случаи защото няма как насила да я принудят да абортира.2. Колко мъже могат сами да осигурят издръжката на семейство?

104

Анонимен

преди 4 години

До До 209 ул.ЛегеГоляма част от мъжете бяха военни, или в МВР, или шофьори и ватмани. Също така мнозина от тях намираха препитанието си в сферата на спортната дейност или продаваха билетчета, сувенири, кифли и мартеници.

103

И като казаха НЕ,

преди 4 години

Това промени ли съдбата на жените от онези квартали във Франция, където дори и полиция не влиза?Промени ли се с нещо битието в тези райони, в които "новите французи" си живеят по предписанията на Шериата така, както са живели прадедите им в периода на Ранното средновековие?Питам, защото в някои западноевропейски държави от известно време дискутират дали да не узаконят шериатски съдилища на своя територия? От нас взимат пример, нали търпим мешерето.

102

ул.Леге

преди 4 години

Сега не сме комунизма от едно 30 години.

101

Крамер

преди 4 години

Ами жените може да казват много работи ама в кораната пише иначе. Алахата заповядва а ти се подчинявай!Ялах бисмиля. Французите са бая омотани и тъпички джендари. То затова Париж е като илсамабад.

100

ул.Леге

преди 4 години

Има ли по-лесно нещо от това жена да пичели мноу пари.Разтваря крака и те ти я те стотарката минимум.Ама било до време ми то и да носиш торби с вар е до време да играеш футбол е до време или да караш самолет също.Били зле финансово хаха.Това трябва да е виць!

99

Светите писания

преди 4 години

Мъже, четете си Светите писания и раждайте като в добрите стари времена!"Авраам роди Исаак; Исаак роди Яков; Яков роди Юда и братята му;Юда роди Фарес и Зар от Тамар; Фарес роди Есрон; Есрон роди Арам;Арам роди Аминадав" и т.н.Явно мъжете са раждали мъже, тоест от своя пол. Всеки да си ражда пола. Така е справедливо.

98

Анонимен

преди 4 години

До 105 Гота гоИ нас жените не ни интересуват разни демографски кризи, с които ни заливате. На когото му трябват деца да си ражда. От нищо нещо не става. Жените се чудят как да оцелеят, те за деца приказват. После им биeтe шyтoвeтe и остават сами с децата. Като онази жена от Кардам с 6-те деца. Че кой й бил виновен, да не била ги paждалa! Който е разбрал конспиpaциитe ви - paзбpaл! Който не е: затъва!

97

Гота го

преди 4 години

Арабите за какво са дошли в европа ама изобщо не ме интересува.Арабите дойдоха в европа в следствие на феминистките.

96

Mockingbird

преди 4 години

за пореден път ***- манипулаторите на неолиберал-болшевиките ни правят на глyпави. вижда се и с просто око, как показно "спонтанната" им демонстрация е залята от еднакви плакати, които сигурно са отпечатани с пари отпуснати щедро от брюкселския, бюрократски "пролетарият", който слугува надyпено на "демократите" от сащ и "филамтропите" им, сякаш франция не е подписала истанбулската. ***-болшевистката пропаганда на "демокраите" надмина тази на гьобелс по всички показатели! венсеремос и ура

95

Гота го

преди 4 години

И мене какво ме интересува кой щял да изчезне.Бтв Европа прави най-много за правата на жените и Сащ ходете в Азия или Близкия и Далечен Изток да видите що са то права.Всички ще изчезнем така или иначе все някога.

94

Гота го

преди 4 години

Че икономиката се основава на конкуренцията няма как един по-малко конкурентен да каквито са жените да взима повече.

93

До 99 и 100

преди 4 години

До 99 Гота гоИкономическият натиcк е, че държите световните богатства и ако решите пускате оттук оттам някоя троха на жените. Като на някакви пpoсяци. Няма изначално равнопоставено разпределение. Това е диcкриминaция и гeнoцид спрямо тези, благодарение на които се появявате на този свят, за да се правите на велики. Работните места за жени също ги отпускате по ваше усмотрение.