14

ПроСоТо

преди 4 години

До ПроСоТо-МЕНТЕ11:И най-добронамерено:..-Влачиш се непрекъснато след коментарите ми....Трябва ти консултация с психиатър!..Ти си ОБСЕБЕНА от "ПроС оТо",а това си е характерно,ДЕФИНИРАНО психично заболяване....С най-добри чувства:-твой "ПроСоТо"..

13

ПроСоТо

преди 4 години

До ПроСоТо-МЕНТЕ 11..Ти ме караш да се чувствам горд,кукло!..Отделяш ми повече внимание от това,което отделяш на генерала си!!..Значи за теб съм по-значим от него!!!...Това ме прави горд..Ашколсун,сполай,мерси,благодарим,данке,тхенк ю,...на езика на твоя етнос не мога да ти благодаря,защото в него няма еквивалент на думата "благодаря"..

12

Анонимен

преди 4 години

А в София кога?

11

ПроСоТо

преди 4 години

Тази година събирам пари да сложа покрив на клозета в двора.Че като вали не е добре.Но догодина може да отида до Виена.Има един приател тираджия.Обеща да ме закара без пари.

10

Анонимен

преди 4 години

Хахахаха само българинът може да плюе под статия за красотата на виенските коледни базари. И ето това е причината поради която НИЕ никога няма да се оправим. Гроздето винаги е кисело, а българинът не знае да работи а само да плюе.

9

Анонимен

преди 4 години

Виена е ***! Мръсотия, опикани улици, навсякъде е пълно със "шведи". То вече е така във всички западни столици. В Берлин, Брюксел, Париж, Лондон....преобладаващото население е кафяво и изповядва ислям. Навсякъде строят джамии.

8

stalinista

преди 4 години

Виена е красива през Коледата, като изключим, че пред кметството има огради и полиция, случайно някой новопристигнал от Афганистан да не реши да не вилнее в името на своя Бог

7

ПроСоТо

преди 4 години

мдааа...Виена...."Ех,Пратер,Пратер!" както беше възкликнал бай ***..А Коледните базари са верно много впечатляващи...С традиционното греяно вино за 4 евро..Това е Виена..Но въпреки че много от нас лелеят за нея трябва да знаят,че австрийците са си малко.."фашаги"..-Те приветстват всеки дошъл отвън,но ако тоя същия кандидатства за некаква работа,която НЕ е метене на улици и чистене на ***,БЕЗ ДА МУ СЕ НАТРАПВАТ,съответните "Органи",които наистина са много точни,ще му посочат вратата..

6

Анонимен

преди 4 години

Красива е Виена ! Искам да емигрирам там и да се спася от тукашния бостан....

5

Анонимен

преди 4 години

Вече ми писна от тази Коледа Спрете този терор срещу хората. Коледа е далече,за да мисли още то сега за нея.

4

Аз

преди 4 години

А Коледа е само два дни по календара, но за търговците трае два месеца. ;Д

3

Анонимен

преди 4 години

Мумиата Рам,тва празнуват

2

Анонимен

преди 4 години

Арабелките,коледа дал празнуват,а не вярвам.Или за тях е,курбам бай-Рам

1

Анонимен

преди 4 години

Баси, има месец и 1/2 още. Скоро ще започнат от юли да го празнуват. Ама, трябва се източват кредитните карти на макс...