50

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 35: Продъжил си със спеккулациите. Какви роби ще води руската армия от България, когато в Русия роби не е имало. Имало е крепостни селяни. Чети историята и не спекулирай. Кой от етническите българи в Русия е казал, че е потомък на насила доведен в Русия. Има ли такъв? Имало е изселници, които са тръгвали с руската армия защото са се страхували от турският башибозук, който ще дойте след това.А за "Руски роби, Руской *** и Камчатка" - това са постове на един дежурен русофобски ***.

49

Анонимен

преди 4 години

Тръмп веднага си го мести в другия крачол

48

баба мара

преди 4 години

ам бази в далечния изток са заплаха не само за Япония и русия но и за целия святне разбирам защо Япония ги държи от 1945 когато 2 пъти пострада от тяхтрябваше отдавна да се махнат от там и нямаше да има проблеми със сев корея

47

руски роби

преди 4 години

от крепостничество, руснаците преминаха в болшевизъм и комунизъм, което си е също робство. Руснаците са крепостници по душа и живеят в мизерия, разчитат на грабежи от други народи и продажба на суровини. Руски не имеет право живут в Европе, всьо бляяд в Сибире!

46

рускои блядд краде

преди 4 години

и няма място в Европа, нито в Азия, да заселва Марс, там ще му е най добре, ще му пращаме водка от Земята, но да седи далече от тук, крадлив бляяд само вреди.

45

в Камчатка

преди 4 години

задължително трябва да има военно присъствие на НАТО. СССР ограби Япония и е време тази острови да се върнат на собственика. За руски бляад шут в мръсния диррник и в Сибир, там от гдето се е пръкнало това изчадие крадливо.

44

До Анонимен 44

преди 4 години

Против Русия са само балтийците.Поляци и литовци са стигали до Москва, но Минин и княз Пожарски са ги разбили и изгонили. После са попаднали под руско владение. Полските въстания са били потушавани главно от полските магнати. До 1918 не е имало никога държави Латвия и Естония. през 1938 г. Сталин ги "приобщава" в качеството на съюзни републики.Латвийците са били 40%, а естонците - 60% от населението там.Тези две страни упражняват сега апартейд срещу руското население и затова се боят от Русия!

43

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНЕ лъжи!В Русия никога не е имало робство и в България не е имало робство,докато не пристигат османците и започват кланетата и отвличанията на хора.В източноевропейските страни никога не е имало робство или колонии,те са друга култура,а не варвари!

42

Анонимен

преди 4 години

Никога няма да разбера защо са против Русия,след като много държави в Европа и не само в Европа са сбободни и независими,благодарение на Русия и пролятата руска кръв за тяхното освобождение,като руснаците никога не са били колонизатори или използвачи на други държави,дори доста по-късно и през соца бяхме най-свободните държави в света,без да го осъзнаваме,когато загубихме свободата си,разбрахме какво изгубихме.

41

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА бе я си гледай работата бе,повечето руски царе са руснаци,държавата им се образува още около 7 век,по-късно други техни царе са смесени руснаци - с руска и византийска,българска или немска кръв.Я ми покажи някой крал от Европа да не е със смесена кръв?Дори английските наследници на кралицата са с баща немец.И забележи - те имат титлата ЦАР,която титла имат само българите,византийците и руснаците и никой друг не я притежава в Европа.Тази титла е по-висока от титлата "крал".

40

Анонимен

преди 4 години

40 до Анонимен 35Продължавам! Всяка победа на Русия над Османската империя е водела до освобождаването на един народ! Грузинците сами се молят да ги приемат в Руската империя, когато са били почти изклани от перси и от османци. Армения я има само, защото малка част от нея влиза в Русия! След поредния разгром се освобождава Гърция. После - Сърбия и Княжество Влашко. За да дойде нашият ред! Освободителната война е предизвикана от желанието на руския народ незабавно да освободи братята си!

39

До Анонимен 39

преди 4 години

Аз съм живял там, учил съм, специализирал съм, общо 6 години! Претендирам, че познавам руснаците и знам езика им много по-добре от г-жа Фандъкова! Но това беше отдавна - миналия век. За съжаление не съм ходил в съвременна Русия, но мои хора постоянно ми разказват! Да, има стагнация, но има огромен прогрес. И от Крим се върнаха двама. Възхитени от пътищата там, хотелите, виното, хората!Други се върнаха от Украйна - отвратени! А каква хубава беше Украйна по ОНОВА време!Влез в Уики - Earth и виж!

38

Анонимен

преди 4 години

Аз просто искам да попитам има ли някой който наистина е бил в Росия и е живял там и може да предостави достоверна информация какъв е живота там защото ми омръзна само глупости да слушам и да чета,щото те същото приказваха и за Сирия ама после извадиха некакви страхотни снимки с палмички и страхотни мадами,и се оказа че не те са изостанали ами ние в ЕС..благодаря за вниманието....

37

Анонимен

преди 4 години

Добре че е Русия та има свят

36

Анонимен

преди 4 години

Идьотска държава е Просията.

35

Анонимен

преди 4 години

Руският народ е изстрадал много повече от българския, като цяло.Вечно е бил управляван от чуждоземци и други етноси и хора нехристияни - Рюрик, 200години монголско робство.Тъй като от Петър първи всички царе са си вземали немско говорящи жени то на практика почти не е имало руски цар.Крепостничеството в Русия е отменено чак през 1865.В момента ги управлява кагебейска клика.Проверете религиозната принадлежност на Путин.

34

Анонимен

преди 4 години

До Нищо новоНали? А защо има цели райнони в и около Русия населени с българи? При всяка руско турска война, руската армия е завличала десетки хиляди българи като роби. А при "освобождението" на България Рсуката армия въобще не си е тръгнала с всичкото злато на България (тонове злато). Не е срамно да не знаеш, срамно е да не се учиш.

33

Медведев

преди 4 години

Скоро и в Украйна бази , God bless USA.

32

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 28: Чети и ти, но и не спекулирай. Нито е имало коли със злато, нито, още по-малко, български роби. Имало е изселници по време на войните, затова има и бесарабски българи. И при руско-турските, и при австрийско-турските войни най-много са страдали граничните територии, а турците по традиция са грабили и унищожавали по пътя каквото могат. Не че има връзка с темата за руско-японските преговори.

31

ognyanz

преди 4 години

Ако Русия върне на Япония дори и един от тези острови и американците направят военна база там, могат да блокират пътя на руският тихоокенски флот. Затова Русия е поставила условие: можем да ви върнем островите само ако се прекрати американското военно присъствие в Япония.Но не е за вярване, че САЩ ще напуснат базата си на остров Окинава, така че и Курилските острови ще си останат руски. Това е положението.