116

Сикерим сени

преди 4 години

Вулгарос,коментират държава дето 1 град е 3 пъти по-голям,от цялата им территория,населена с ***: Турчин+ българка,Ту́рчин+ помакиня,Турчин+ ченгене? Кой е винаги от мъжеата страна,се пита в задачата? Айде математиците от Олимпиадите,чакам! Турците правят части за самолети,вие дръжки за коли(по двигател и скорости,даже не припарвате,че ще ги окепезените и тях).Сега,като се върне бойка,ще видите с какви новинки ще ви зарадва! ***!

115

Анонимен

преди 4 години

Списака е кратък ...J20

114

Анонимен

преди 4 години

Трите панцирчета в Сирия От изрелските Ф16 Един в Либия (Него дъртия чех L29 го думна) и един в Армения но там го тресна артилерия ...Някакви други въпроси вата ?

113

Реалноста

преди 4 години

Като няма да е Ф35 остава само Китайския J20 друго Готово няма на пазара и няма и да има блиските 10 години

112

123455

преди 4 години

Ф35 е шпионски самолет.Купилите го не могат да излетят без съгласието на САЩ за всеки полет,отделно самолета сам изпраща местоположение и е дистанционно контролируем пак от американците.Когато поискат САЩ поемат самолета и де факто е под техен пълен контрол и закупилите го нямат право да използват самолета за бойни мисии освен ако САЩ не са дали съгласие.С една дума ти купуваш самолета за да го контролира у използват американците.Без Израел те купуват самолета само на тенекия ,без електроника.

111

Анонимен

преди 4 години

"С 400 сваля всичко ама израелците си бомбят в Сирия когато си поискат. :) И за да бъде гаврата пълна изпържват "Панцир" -ите които уж трябва да ги пазят:)) Смех, другари!"---Кои Панцири изпържва Израел? Онези, които не са деплойнати ли?

110

Анонимен

преди 4 години

"Дните на тюркийето са преброени и краят наближава неумолимо."Tия приказки ги слушам от 40 години. :)))Дали ще са живи внуците ми да дочакат да се случи... Едва ли. По-скоро на някои други държави дните са преброени, че ги управлява такава мафия, която унищожава най-ценните си хора и толерира разни други (всички и сами се сещате кои, да не ги казвам, че да не ме блокират, понеже съм забелязал как в този сайт блокират ако говориш за онези същите).

109

Анонимен

преди 4 години

ФАКТИ от кариерата на косматко (меси). Има ДВА гола в цялата си кариера в официални мачове срещу европейски отбори през 2006г срещу вече несъществуващата държава Сърбия и Черна гора и през 2014г. срещу Босна и Херзеговина. Дайте златна топка - спасете джудже! Още малко да задълбаем в колосалната кариера на косматко. От всичките му 68 гола за Аржентина, 32 или ПОЛОВИНАТА са в приятелски срещи. Реалните му голове вса 36 в 91 мача. Батко му Роналдо от друга страна има 81 гола в 116 неприятелски официални мачове за Португалия. ОСЕМДЕСЕТ И ЕДИН гола срещу мижавите тридесет и шест за косматко. ФАКТИ

108

Анонимен

преди 4 години

Алтернатива на F-35.......някой *** да ме осведоми?

107

анадола, 2019та

преди 4 години

Великите турски умове разсъждават за самолетите.А чакалът вие ли вие от ракетата...

106

Дедо ви Дрелко

преди 4 години

Турците нямат нужда да купуват каквото и да било, те сами си разработват истребител - TAI TF-X, китайците също си имат техен - Chengdu J-20, хамериканците с техният надут балон Ф-35 съвсем скоро ще гризнат дръФцето.

105

До 110

преди 4 години

Kpивoдзypлат aмчъкaзлиО искаш ли пак на сина ти от rъзъ в твоите устенца

104

Bad Company

преди 4 години

Единствения си "боен успех" С -400 го реализираха като свалиха собствения си Ил -20 !!

103

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 112С 400 сваля всичко ама израелците си бомбят в Сирия когато си поискат. :) И за да бъде гаврата пълна изпържват "Панцир" -ите които уж трябва да ги пазят:)) Смех, другари!

102

Испанеца

преди 4 години

Немога да разбера що искате Турция да го изкарат от нато защо бе господа че ако не беше Турция кога ние Българите щяхме да видим нато

101

Анонимен

преди 4 години

Системата за ПВО С-400 била несъвместима с отбраната на НАТО. Несъвместима е, защото може да сваля пиндостански самолети и ракети, а отановските системи за ПВО - не могат.

100

Ха ха ха

преди 4 години

Турция купи ли и руски самолети нато е дотук

99

Анонимен

преди 4 години

Кривдодзурллатия балкански амджъъкаалия, известен с вкаменените лаййня по дюпето си е тръгнал да се подиграва с ибрика на турчина! Охлювофреннията е благословия за това създание, защото не може да проумее какво е разхищение на органичен мат'риял!!

98

Анонимен

преди 4 години

Академията на науките на великата котччиан булгейристан работи върху научен проект, който ще е най-голямото постиежение на 21 век - заглушител за пръддня!

97

Мюмюн

преди 4 години

Корабите и подводниците,турците ги правят по техен образец за удобство.Във всяка каюта,че и по палубата има поставени ибрици,с постоянно затоплена вода за подмиване.Турците са с най чистите дупета!