13

House M.D.

преди 4 години

Значи 0.08 лв/км * 500 км = 40 лв толтакса за Варна-София. 40 лв / 60 черепчета ~ 0.70 лв на черепчета за целия курс. Да, 0.70 лв е колосална сума, която ще доведе до фалит транспортните фирми.

12

Анонимен

преди 4 години

Сложете им толтаксаданъкглоба. Отнемат пътниците на БДЖ.

11

Анонимен

преди 4 години

Коментар 9 е много прав. Поддържам

10

Анонимен

преди 4 години

Тая такса ще бъде за сметка на пътниците не на превозвачите.

9

Newone

преди 4 години

Никакъв компромис не трябва да има към автобусни и тир фирми. Най - много рушат пътната мрежа, най малко плащат почти никакви данъци не плащат и осиг.служителите си винаги на мин. заплата и често и без осигуровки. Както в повечето държави има Тол системи и който кара повече и разрушава повече трябва и да плаща повече. Не знам защо винаги са толкова аругантни и нагли и как винаги се уважава техния интерес а не на масата граждани, които всъщност издържат държаватния апарат.

8

Анонимен

преди 4 години

Не само тол такси но и стриктен контрол, регулярни проверки и санкции при нарушения.

7

Ром"с

преди 4 години

А защо не трябва да има !?

6

Гашо

преди 4 години

Влизаш във фейса, има страници за споделено пътуване. София до Варна или Бургас излиза 20 кинта на човек. Кой балък дава 40 за бавен и мизерен рейс.Желая фалит на автобусаджиите

5

Анонимен

преди 4 години

Основна част такси плащат водачите на леки автомобили. Най-много щети и износване на пътищата нанасят тежките и среднотежки превозни средства - тирове,камиони,бусове и автобуси! Никакви компромиси към никого,защото от шикалкавене и отстъпки сме на това дередже!!!

4

Пенсионер

преди 4 години

Разбира се че ще има.Няма да изпуснат парите , я!

3

Анонимен

преди 4 години

Тея са много нагли и алчни. Остави че автобусите са от някоя немска морга на по 20+ години, няма климатик, шофьорите са някви взети буквално от улицата ами да речем Благоевград-София....10лв моля ти се. За 90км път!!! Почти винаги е пълен рейса! Минимум 20-25 човека са си най-малко 200-250лв на курс. На ден правят по 4 курса мин. ( 2 отиване и 2 връщане). Това си е хилядарка печалба на ден! Какво искат повече тези???

2

Щерю

преди 4 години

- Тогава фирмаджиите на транспортни средства какво плащат, след като на практика пътниците ще плащат ТОЛ таксите им?

1

Анонимен

преди 4 години

Никой в тая държава неиска да плаща. Как така тея правят пари карайки по пътищата но няма да плащат? Като не им се плаща да карат по 3токласните пътища там няма да се плаща