18

Анонимен

преди 4 години

Малиии, сега Иран ще си Фчупат краката да бързат да ги изплащат. Цял Иран чакаше със затаен дъх решението на Хамериканския съдия.

17

Анонимен

преди 4 години

ще има да взема.

16

Ром"с

преди 4 години

ФСАЩ вече се изживяват и като господари на света!? Техните съдии и закони само в САЩ са легитимни.Както каза Обама преди години -Кой нарушава законите в Близкият Изток -ние сме закона!?

15

ПроСоТо

преди 4 години

въпросния съдия може да разпореди САМО на правителството НА САЩ да изплати на въпросния компенсациите..Нито законите на САЩ важат в Иран,нито щатските съдии имат някакъв статус в Техеран,за да имат някакво правно последствие решенията им...съвсем са му изпуснали края тия отвъд Океана..Такова самозабравяне дори и Хитлер не е допускал...................Ето ТОВА е ПРОТИВНОТО на тая СБИРЩИНА ОТ ЩАТИ!..Наука имат,ДА!..Технологии имат,ДА!..Правораздаване имат,ДА!..Но ИЗВЪН тяхната територия са с

14

ПроСоТо

преди 4 години

"Американски федерален съдия разпореди вчера Техеран да плати обезщетение от близо 180 млн долара на кореспондента на "Вашингтон пост" Джейсън Резаян и семейството му заради задържането на журналиста през 2014 г."....Чета и не вярвам на ушите си!!..Некакъв съдия от УСА да диктува на цяла държава като Иран какво да прави и какви "компенсации" да изплати!!!.."Когато Господ реши да прибере някого,първо му взема акъла"-нар. поговорка.и като стана дума:-Колко милиарда изплатиха щатите на виетнам

13

Негър албинос

преди 4 години

Малко е ! Поне милиард заслужава !

12

Анонимен

преди 4 години

MNOGO NAGLI TEA AMERIKANCI BREI.

11

Анонимен

преди 4 години

Сумата не е достатъчна, 100 милярда би било справедливо

10

Иван

преди 4 години

Лицемерна държава която учи всички как да живеят! А когато същите тези американски съдии съдят невинни чернокожи американци и вторите прекарват по над 20 години невинни в затвора обещетенията които същата тази лицимерна държава изплаща на невинно осъдените в Америка са по милион -два..

9

Анонимен

преди 4 години

А САЩ кога ще плати компенсации на България за втората световна война и бомбардировките?4208 убити.4744 ранени и безследно изчезнали.12657 разрушени сгради.

8

Раул

преди 4 години

3ти Юли 1988 - Пасажерски полет 655 свален от американска ракета земя въздух - 290 загинали. Какво е обезщетението?

7

House M.D.

преди 4 години

Почтен човек вестник не пише, така че задържането му е съвсем правилно! Съдиите в САЩ нямат юрисдикция в Ислямската република.

6

Анонимен

преди 4 години

Ей сега Иран тъкмо това мислеше да направи . Туя американци са тотално исперкали от шмъркане

5

Така ли?

преди 4 години

Какви обезщетения са изпластени нс затвотнуците от "Гуантанамо" и "Абу Гариб"?

4

Ха-ха

преди 4 години

Тия май си мислят,че ще им се размине краха и трупат нови грехове...Дали обикновените американци съзнават,че Богоизбрани са само евр*еите,а всички останали ще отнесат последствията от наглостта им?

3

Анонимен

преди 4 години

Иран да плаща. Нарушили са правата на журнаслиста.

2

Анонимен

преди 4 години

A съд в село Злокучене в България може ли да отсъси САЩ да заплати по 20 милиона долара на всеки българин?

1

30 МИЛИАРДА $

преди 4 години

ирански държавни пари, блокирани/откраднати от САЩ кога ще върнат. Преди време не върнаха парите, които шахиншаха открадна , сега и тези. Сега ще кажат, че тези 180 млн те ще си ги приспаднат. Затова будалите да държат пари в американски банки доста намаляха