10

258

преди 4 години

Павката е най-симпатичният (свестен) от редакцията на Днес.

9

Анонимен

преди 4 години

В момента в който някакъв суперкомпютър започне да "мисли" и да взима решения от военно естество, няма да спре докато нещата не излязат от контрол и тогава мъртвите ще възкръснат и изкуственото ще елиминира господаря и създателя си, демек своя бог и ще поеме своя път. А хората нека бягат и до Марс от него, то ще ги намери и там ;) На него не му трябва въздух, вода и храна. Матрицата ще ни се стори като аматьорска игра тогава.

8

Анонимен

преди 4 години

Ай Би Ем са пас в цялата игра защото те предоставят почти целия хардуер за системата чрез Майкрософт ;) А иначе е добре, че изкуствения интелект започва да навлиза лека полека при военните. Видов ден наближава точно както предсказаха в "Терминатора" :))

7

Щерю

преди 4 години

Евреинът Джеф Безос газ пикае от яд, че друг взе милиардите.

6

Анонимен

преди 4 години

стиснатите хора никой не ги уважава, Майкрософт от тези 10 млрд ще дарят известна сума за различни инициативи

5

Анонимен

преди 4 години

Сега разбрахте ли как внезапно преди 20 години счупения виндовс се превръща в най-масовата операционна система в света, а Б.Г. в най-богатия човек. Държавни поръчки се казва, в замяна на определени услуги.

4

П. Гълъбов

преди 4 години

Важното е кибици като вас да цъкат тук.

3

до Пешо

преди 4 години

наче Пувел писа статията вКенефа, съседната кабинка, по едно време такаСаИзпърдя че омириса всички. Другите детоСеряхме там напраооНаУсмърдя брутално. Та той ни мужа да измисли нищо, умът му беше зает с това да търси къде имаТоалетнаХартия и сеИзсра в статията

2

Пешо

преди 4 години

Павелчо, като пишеш статии, поне се поинтересувай и прочети за какво точно съдят Пентагона и ни кЖИ. Цялата ти статия е едно смислено изречение и половин кило добре известни стари факти. Аматьорска работа.

1

Анонимен

преди 4 години

А Пентагона ако осъди Амазон!