56

Ренде

преди 4 години

Явно Мъск е прекалил с тревата ;)

55

ЛоШо

преди 4 години

Тесла вече наистина отговаря на името си ! Тази кола ми прилича на тенекиените играчки от соц времето. Явно от Тесла съвсем са си повярвали щом пускат такава шега на пазара. Сигурен съм, че акционерите са луднали!

54

Анонимен

преди 4 години

Много се доближава до барбекюто ми на двора, единствената разлика са по-големите колела.

53

Нетесла

преди 4 години

Те и другите Тесли които вече са излезнали са им трагични, просто не се вижда на пръв поглед. Който не вярва да потърси как лепят уплътнения от алито на Модел 3, че е много шумен. Другите реват, че е много твърдо возенето - на тях Мъска им заръча да си изпуснат малко гумите - хахаха.

52

ами

преди 4 години

купувайте си го, щом си го харесвате, тоя петокрил, шесто....Наливайте му на Мъска в кацата без дъно...Това нещо на сцената прилича на изключително неуспешен футура дизайн от 70-те, имаше едно време такива.. явно нямат пари за истиски дизайнери, та се налага да вадят от нафталина.. *** нищо, вие си го харесвайте...

51

От Бостън

преди 4 години

Почти всички от фирмата ми го харесаха веднага! Много смела концепция за свободомислещи хора. Но *** си харесва голфа. Лошо няма. Различни цивилизации.

50

Анонимен

преди 4 години

Мъск представи бронирания си пикап с... чупливи стъкла----------------Трагикомедия!!!!!!-))))))))И този Мошеник е лицето на бъдещата инжинерна и научно-американска технология и прогрес???Каква деградация...!!!Мда..., НАСА още дЪЪЪЪЪлго ще лети в Космоса с руските ракетни двигатели РД-180!!!

49

Слав Караславов

преди 4 години

До 37"Двигател" е общото поняте: с вътрюгорене, атомен, реактивен, топлинен. Електромоторът е електрически двигател. А иначе двигателите се делят на първични: въздушно/вятърно колело (платноходка), водно колело, топлинни. Към вторичните се отнасят ДВГ, пневматични и хидравлични Д-ли.

48

Съвет

преди 4 години

Изгледайте Франкфурт Мотор шоу това във Виена или в Токио където други автомобилни компании са представили колите които ще започнат продажбите си заедно с "Футуристичната" Тесла ......Разликата е ПОРАЗЯВАЩА . Направо ти иде да отидеш и да нашляпаш по ду*петата тия 6 годишни хлапета дето Мъск е взел за дизайнери .

47

Анонимен

преди 4 години

До Julsвъпросната кола си е грозна. Шепа фенове я ценят, но така е с всички що-годе известни неща. Обзалагам се че можеш да откриеш дори фенове на Станишев... Самия факт че коли с такъв дизайн не се правят в днешно време, говори сам по себе си колко е "ценена" от масовия потребител

46

Juls

преди 4 години

За всички много светнати в дизайна и естетиката само ще спомена DMC DeLorean (Да същата от "Завръщане в бъдещето") също така плюта заради футуристичния си дизайн. Е в днешно време това е култова кола високо ценена от колекционерите и струваща маса пари.

45

Г.Т.

преди 4 години

И само да добавя, ако някой беше изгледал клипчето в тубата щеше да види за какво ирония говоря!За съжаление в наше време иронията се смята за обида!

44

Г.Т.

преди 4 години

За хората, които още не са просветени! Това е бъзик с медиите!30 минути след "инцидента" показа реалния BPSUV! Просто хумора на Елон не е за всеки!Поздрави

43

XuTbP5bP

преди 4 години

"с ... чупливи стъкла", честно вие от тая "медия" носите ли си 24/7 плейърчета в джоба и слушалки да ви въртят "дишай, не дишай", щото иначе не виждам как бихте оцелели иначе с тоя мозъчен дефицит?

42

Ром"с

преди 4 години

Тесла е отдавна е фалит,но се държи на харизма на Мъск и кредите които постояно се рефенинсират .... .

41

Mockingbird

преди 4 години

ако св. иилон беше представил този "пикап" като за първия си марсоход, то вече щеше да има опашка от клиенти... :-)))

40

Анонимен

преди 4 години

До Ти да видиш.."ел. кораби" има отдавна. Използват изкопаеми горива за да захранват генератор, който произвежда електричество за моторите. Реално това а бъдещето защото въпросните генератори в бъдеще, ще работят на газ или водород. Не знам дали всички са така, но в САЩ има локомотиви на същия принцип. Реално е далеч по-изгодно защото спестява разходи за скъпа скоростна кутия за локомотива.

39

Ти да видиш..

преди 4 години

Вчера гледах филм по Дискавъри. Дизелов двигател за голям товарен кораб- 70 тона и 30 000 конски сили. Интересно как ще направят ел. кораб ? Че то трюма му ще е запълнен с акумулатори и няма място за товара.Ще се зарежда един месец.

38

Анонимен

преди 4 години

Абе за БТР е добър дизаина,също и за плашимарсианец!

37

Анонимен

преди 4 години

Дизайнера руснак с тесла в ръката на бутилка водка ли е?По-ръбеста е от Лада Нива!Мултипа на Фиат е красавица спрямо тази!