11

Анонимен

преди 4 години

До Факт неоспоримА недопускаш ли че по него време много са се правили на хомосексуалисти? Ти със сигурност щеше да го направиш, нали? Дори видео щеше да си направиш за да потвърдиш пред милицията.

10

Скептик

преди 4 години

Абе Куба не е станала 5 милиона като България. И си живеят с кеф без да са си дали гьъ на ФАЩ.

9

Анонимен

преди 4 години

Социализмът в Куба победи вече средната заплата е цели 13 долара.Освен това до края на петилетката се очаква да пуснат и тоалетна хартия.

8

Факт неоспорим

преди 4 години

В Куба има нетърпимост към престъпниците и това е много добре. Затова има сигурност и ред. Още Фидел през 1980 отвори границите за всички престъпници, убийци, асоциални и хомосексуални елементи. Освободи ги от затворите под надслов: "*** да си ходят". А американците бяха пратили кораби да ги вземат. Всъщност прибраха утайката на кубинското общество, обявена за политически затворници. Така си увеличиха собствената престъпност. Закон за подобието, какво да се прави!

7

Анонимен

преди 4 години

Що нямат дупки на асфалта, пък и много дървета, зеленина - незаконен дърводобив нямат ли? Не виждам бездомни кучета, че и лампи си имат, огромни отстояния между сградите.Най-добрите лекари в света били кубинците според ООН - та чак награда им дали от ООН-то.Безсрамници таквиз - лоши кубинци, лоши!Указ Първи - виеднага да станат димократични кат българите и да ни задминат по нещастие.

6

Агент Конспиратор

преди 4 години

До Ха Ха. Американците шпионират целия свят. 300 млн нищо не са. Най- полицейската държава

5

Железни хора

преди 4 години

Кубинските власти - колко да са те? - шпионират 11 000 000 кубинци! Целокупното ЦРУ и агент 007 ряпа да ядат и да си скъсат дипломите.

4

Ха-ха

преди 4 години

На кубинските власти е лесно-следят само 11млн.Какво да кажат американските с техните 300?

3

...

преди 4 години

До 1: Аз съм бил в Куба два пъти. Послвдно миналата година в Хавана за седмица. Тези хора са толкова свикнали с тези неща, че... Но са щастливи по техен си начин. Пожелавам на всеки да посети тази държава преди да (а те започват вече и то не малко) американците. В момента не може да изпушиш пура в кръчмата на Хемонгуей, заради тези ***. А далаверата там си върви като на Слънчев бряг 70те. Има всиччко.

2

Данчето Христова

преди 4 години

знае!

1

Че ГиХвана

преди 4 години

Развита държава, щастливи и богати хора.По снимката си личи. Искам да живея там.