7

До Мъдър

преди 4 години

В нормална държава с упорит труд може да се замогнеш. Чрез находчивост плюс късмет може и да забогатееш.За другото си прав. У нас, ако си работлив и съвестен човек без протекции, ще те товарят с повече работа, но все ще има такива, които ще са по-добре платени от теб за по-малко труд. Ако се амбицираш, става по-зле. Тогава ще те натоварят непосилно и ако и тогава успееш да се справиш, ще ти скроят интрижка, за да те изкарат некадърник провалил задача или нахалник с претенции без покритие.

6

Мъдър

преди 4 години

Свивате си в повечето случаи измилените потребности .И не се натискате да работете повече защото в повечето случаи няма да го забележат и отценят.Но ще ви натоварят допълнително с работа.И другото от работа гърбав се става богат никога по младичките натегачи да го запомнят.

5

Анонимен

преди 4 години

Ако работата ви изисква продължително седене на бюро, е необходимо да се снабдите с ергономичен офис стол с формата на г*з, с газов амортисьор и вибрираща облегалка.Също така сложете скрийнсайвър настроен на пет минути, на който има схеми, диаграми и дребен шрифт, така отстрани ще изглежда, че работите задълбочено, докато си седите и тъпеете и чакате да стане шест без десет.

4

Седми начин

преди 4 години

Стараете се да угодите на работодателя. Но 90% от нашенските работодатели са такива, че ще ти извадят душата и ако си отстъпчив, ще те накарат да работиш16 часа, а ще ти платят като за работа на половин работен ден, 4-часов.

3

MaйMyнaтa

преди 4 години

Аз знам тайната на вечния живот. Поне така мисля де!

2

Стою

преди 4 години

Аз работя като строител по 9 часа а и повече.Да спазвам ли 30-минутната двигателна активност на ден.

1

Шести начин

преди 4 години

Натоварват те и със служебните задължения на протежетата на шефа.По този начин хем се състаряваш физически от прекомерното натоварване и преумора, хем се изтормозяваш психически, виждайки, че в кариерното развитие се дава преднина на онези, чиято работа вършиш ти. Обикновено и заплатата им повишават преди твоята.