70

MADE in BG

преди 4 години

До Анонимен 68 На Българите къде им е най-- най добре ? При ПАПАпомазния им ВОЖД ли? БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИТЕ!

69

Анонимен

преди 4 години

Ами тука като не са спирали има няма 100години! Някой взе ли някви мерки?

68

анон

преди 4 години

Нали Тръмп беше казал, че можел да срине турската икономика ако е нужно...

67

Анонимен

преди 4 години

А, тия нарочно са го направили! За да злепоставят управлението на местния Крал-Слънце! Точно както и тук бедните се самоубиват само и само за да направят на пук на Слънцето от Банкя!

66

Анонимен

преди 4 години

до ЧефоАбе чефо чоджум, ти защо винаги си дежурен в този сайт и защитаваш така сьрцато анадолската коч... кой ти плаща лирите за дежурството?

65

Анонимен

преди 4 години

На турците им е най-хубаво при Алах - затова.

64

Чефо

преди 4 години

Ако може неандерталците, да се съсредоточат в/у жалкото си съществуване!Вие бяхте ли в Турция! Ние може само да мечтаем за такава държава! мо имаме Винету!Сгради, пътища, заводи, пристанища, хотели, магазини, молове, ресторанти, живот в лицата на хората, отношение!Ердоган бил такъв онакъв....смях! Просто съжалявам нашата клета държавица...хората къде са!

63

Анонимен

преди 4 години

У нас и цианид няма! ама живеем и мизерстваме и умираме тихичко!!! Политиката на животното бай *** ***.

62

Пижо

преди 4 години

Сякаш у нас нямаше такива случаи и при това не едно или две... Аз обаче не разбирам, как е възможно тези трагедии да се окачествяват като "самоубийство"?! "Цели семейства отнемали сами живота си"! Що за глупости?! Говорим за деца на по 5-6 години! Очевидно не са отнели сами живота си! И пак очевидно, става дума за масово убийство, последвано от самоубийство!

61

северозапад

преди 4 години

Оставете комшиите-у НАС как Е ?

60

НЕ

преди 4 години

И юдео пражника все има врагове то не бяха от Европа и зад Океана САЩ. Все някой не меси в икономиката на страната като има кризи и така заблуждава ислямистките к опелета. Защото най лесният начин за да управляват е чрез религията. Но според последните 15 години от както партията на Ердо е на власт атеистите са се увеличи в страната. И така скоро ще си ходи на бесилката

59

ДА

преди 4 години

Юдео продажника който е смеска между евреин и грузинец Ердоган предаде турския народ. Те са подложени на геноцид. Промиват се мозъци с предавания, самото правителство прави бомбени атентати срещу своите граждани за да ги държи в страх. Грузинеца не турчин Ердо мрази Мустафа Кемал Ататюрк това го е казвал много пъти но като се изказва се крие зад исляма така ислямистките к опелета го уважават и го виждат като 2-ри пророк след Мохамед.

58

Анонимен

преди 4 години

Турците се съмнявам дали ще убият близките си,а децата сигуно щяха да ги дадат на роднини да ги отглеждат,те там са големи фамилии и с по много деца,все някой роднина ще ги гледа.

57

110

преди 4 години

Как ще дадеш на децата си цианид при все ча са живи и здрави? Честно не го разбирам, да кажеш, че е дошъл апокалипсиса или някаква неизбежна смърт а то... Това е голям грях, може би дори най големия..."За него - Живота - направил бих всичко."

56

Мурат

преди 4 години

Турция върви по пътя на България. В първите години на прехода и в България имаше подобни трагедий, явно българите са по жилави щото положението беше по зле.

55

Анти ГЕРБ

преди 4 години

И са ко праим със Стамбулската конвенция? Ша подписваме или йок? Самоубийства заради криза и бедност. Ами ако това беше причината за тези самоубийства, то в България хиляди отдавна трябваше вече да са се самоубили.

54

Анонимен

преди 4 години

В България в последния месец има два случая на отровени деца,едните деца бяха три починали уж от някакъв газ,а другите не ги помня,но родителите казват,че е странно как от всичките деца половината умират и как този газ не е убил другите които също са били в стаята?

53

Наблюдател

преди 4 години

Започнат ли хората някъде да се самоубиват често, това говори само за едно: колко е токсична атмосферата в тази държава.

52

Голата истина

преди 4 години

Ердоган беше казал:"САЩ си имата Долара, ние имаме Алах"... Хората си плащат с живота за глупостта да докарат диктатор на власт... Тъното е че в БГ има не по-малко случай, за които никой не говори...

51

Социолог

преди 4 години

В повечето страни е забранено да се съобщава за самоубийства за да не сатанат "модерни".Иначе класациите за брой самоубийства на глава от населението се води в северните страни където причините не са икономически ,а липса на слънце и депресии.По празници психолози обикалят рисковите групи.В Турция няма все още забрана да се съобщават самоубийствата...