13

Баба Вуна

преди 4 години

Ограниченията не са безумни, а са разумни. Бай *** още смята, че екологията произлиза от хипитата и прочие диваци, а ние чакаме да се оправим. ***, не е щедър, по природа е алчен и циция и в червата. Рушете и грабете, един ден всичко ще ви се стовари на главите. Природата, няма никога да я надвиете. Климатични промени ще има, въпроса е да се опитаме да сведем последствията от тях, за наша сметка до минимум. Има решение, но трябва промяна в начина на мислене, ама *** не обича да мисли.

12

Баба Вуна

преди 4 години

Лошото е когато, екологията умишлено се обвързва с политиката, когато се използва за користни цели, за нечие облагодетелстване. Висчки кряскат искаме бъдеще за децата и внуците ни, ами осигурете им го. Е, да ама, няма как да стане при положение, че когато се появи, някой с идеи или бива смазван от петролните корпорации и разни други мафиоти, или бива смазван от "овчия" глас народен. Това се отнася за такива, като #4 и тези, дето са му нацъкали плюсове.

11

Баба Вуна

преди 4 години

Тези градове, далеч не са първобитни. Този тип градове са бъдещето, ако искаме да оцелеем. Бай ***, като чуе, че трябва да се ограничи и да спре да мисли, само за собствения си за*ник, за да може да има и за останалите около него ресурси и направо му се бърка в джигера. Между това да мизерстваш и това, да се ограничиш да използваш даден ресурс, дотолкова, колкото ти е нужно, разликата е от земята до небето. Екологичните идеи сами по себе си, не са лоши ,вредни или насочени срещу хората.

10

Анонимен

преди 4 години

Всяка сграда трябва да се направи така,че да е енергийно независима доколкото може.

9

Анонимен

преди 4 години

Не знам ти какво си имал при соца.Аз имах режим на тока. И ме караха да работя за 40ст на ден на полето за да ядат другарите в москва.

8

Анонимен

преди 4 години

Ние имахме най добрата сделка в света, атомна централа, а отработеното гориво обратно в Русия за обогатяване. Чисто, евтино , но без да ни крадат и рекетират нашите чорбаджии като сега. Но за соца тепърва ще мечтаем да се върне.Борисов изпомпва всички приходи и взима заеми, фондовете също се изпомпват и пенсии няма да има.

7

Анонимен

преди 4 години

От описаните проблеми в статията , се набива на очи , как швейцарците търсят решение , но за да могат да го постигнат им трябва преход към следващото стъпало в развитието, наречено социализъм.Лошото е , че чрез купуването на белязания предател Горбачов, разбиха у нас изградения модел и не върнаха във феодализма, а те постепенно ще изградят това у тях, но този път ние само ще гледаме отстрани.Гаден номер , направо по български - не е важно аз да съм добре, а на вуте да му е злв

6

Да се разберем:

преди 4 години

20 000 млади хора на година им разкатавате фамилията по начин, който го няма в цял свят ... И когато ми кажете пак, че съм безочлив си помислете само за фактите и обстоятелствата, които мога да изложа ...

5

Някой хора казват...

преди 4 години

Че съм безочлив, може би, може би, но като се има предвид безочието на това как 60 години след Народния съд бившия монарх реши да си отмъсти на внуците и правнуците на бившите комунисти.Деца и младежи, които нямат нищо общо с цялата работа, същото е като да кръстиш 1000 бебета без да ги питаш Абе ние имаме една глупост дето я перваме на всяко невинно същество на тоя свят.Бих казал, че клин, клин избива и че моето безочие е целенасочено "Ваше Величество" имайки предвид мисленето ми за след 100 г.

4

Анонимен

преди 4 години

И какво им е умното на тези първобитно-дивашки градове? Единственото за което става въпрос в тази секта статия са безумни ограничения, възхвала на мизерията, посредствеността и разрухата - типична хипи античовешка идеология. Климатични промени ще има така или иначе, това е неизбежно, такива са природните закони, те не се интересуват от хипита и екоталибани! Ако не желаем климата да се променя, ще трябва да измислим механизъм за глобален контрол на климата, а не да заживеем като първобитни.

3

Анонимен

преди 4 години

еми разкарай се се от града

2

АУУУ

преди 4 години

Бъдещето е АЕЦ ,ВОДОРОД ,ЕТАНОЛ и ако още нещо такова по различно от петрола

1

Гостенин

преди 4 години

Живеещите във такива градове предпочитата да напуснат и да оставят Дон Кихот да се бори със вятъра!Сичкото зелено, веганство, и еко е за бедни дето искат да изглеждат пекани.Но никога бедните не са определяли тренда - изключението е днес, понеже бедните са много кресливи.Както е във Сътворението на Света: Да го духат!