23

Реалист

преди 4 години

Какво европейско, какви 5 лева. В това състояние на отбора по добре да не се появяваме там, за да не творим нови черни рекорди.

22

Ром"с

преди 4 години

Унгария играе по добре навън отколкото вкъщи,а и да не забравяме,че Будапеща е домакин и съдиите ще м ударят едно рамо(90%),Исландия е доста корав съпреник ,а и Румъния няма да е лесен .Най-добре щяхме да сме с Македония,Беларусь.... не че сме по добри,но ако духне вятъра с нас ,то можеше и да се класираме с тактиката "Опълченците на Шипка".

21

анонимен

преди 4 години

За да имаме шансове трябва:1. Да се изгонят всички чужденци от националния.2. Гелосания да няма думата.3. Лагер збор поне 2 месеца.4. Режим ....без дискотеки и плейметки.5. Добри контроли...

20

Анонимен

преди 4 години

Ако отбора беше съставен от висшисти станали футболисти и световни шампиони ще стнае но с тия винаги ще падаме единствения шанс са висшисти да станат футболисти

19

Наблюдател

преди 4 години

Треп, треп, трепни Германийо... " *** само трепни"...

18

Анонимен

преди 4 години

Германците ще ги мислим след като се класират. Имат опасен голаджия африканеца Набри, а другите са зле.

17

Анонимен

преди 4 години

Късмета е добър за домакинствата даже и УЕФА да не ги накаже без публика, У дома и стените помагат а съдиите свирят в полза на домакините. Унгария не са в добра форма и Исландия и Румъния също. Може и с дузпи и вече нямат извинение ако не се класират.

16

Анонимен

преди 4 години

Германците биха били големи късметлии. Жалко, че едва ли ще се случи, Унгария има доста добри футболисти, особено отзад.

15

Ако мако

преди 4 години

Сметки без кръчмар. Сигурно още унгарците ще ни нацъгъркат - да не говорим, че ако случайно се класираме на европейското, всички ще ни бият като боксова круша с по 5-6 гола.

14

!?!

преди 4 години

До Българин"Съдбата ни се усмихна да бъдем домакини. Силни или слаби, това не можем да го променим. Но елате да напълним стадиона и да подкрепим отбора, пък каквото стане. Отдавна не сме го пълнили, нека си припомним какво беше."Ти ще пълниш чушки, а на футболягите ще им пълнат кошницата ( и дупарите ).

13

Българин

преди 4 години

Съдбата ни се усмихна да бъдем домакини. Силни или слаби, това не можем да го променим. Но елате да напълним стадиона и да подкрепим отбора, пък каквото стане. Отдавна не сме го пълнили, нека си припомним какво беше.

12

Totenkopf

преди 4 години

Може би имаме някакви шансове да елеминираме с дузпи Унгарците, след това най вероятно трябва да бием Румъния, което ми се струва в сферата на фантастиката, нищо че ще бъдем домакини.

11

Анонимен

преди 4 години

България ще загуби от Унгария и то на нула !

10

аххахахаха

преди 4 години

Те още егеш мегеш ще ни надупят като разгонено магаре сърничка.....

9

vlady

преди 4 години

До АнонименИмаме шанс да добутаме до дузпи в домакинствата и вратарят да спаси някой и друг удар - нямаме полеви играчи, но имаме няколко читави вратари. Дори Пламен Илиев да се контузи примерно Георги Георгиев спокойно може да спаси някоя и друга дузпа.

8

Анонимен

преди 4 години

Да пуснат юноши старша възраст може и по-добре да се представят от възрастните легионери !

7

Анонимен

преди 4 години

Какви групи какви 5 кинта, и румънците и унгарците ще ни пляскат на баражите като за последно.....

6

Наблюдател

преди 4 години

Извадихме тигана, преди да сме хванали рибата

5

с.Ешексики

преди 4 години

Като комара дето тръгнал да задява светулки ...от светулка на светулка та на горския на фаса малко наша работа. Пожелавам късмет на момчетата!

4

Aa1830

преди 4 години

Дано не се класираме, работя с германци искам да си спестя срама.