9

Анонимен

преди 4 години

Да си бяха взели една котка, но нали и нея не могат да хранят. Най-после потвърдихте версията ми, че децата са отровени, но досега ми давахте минуси.

8

Пълно е

преди 4 години

с отрови, особено по селата. Имах колега, дето беше събрал цяла дамаджана с Живак в гаража си и го наливаха за отпушване на тръбите в баните, преди да налеят каналин!! На село баща ми пък(лека му пръст), беше напълнил цял гардероб. Вътре-Б58, хербициди, миша отрова, сяра, оловен миниум,...пълно догоре. Тъй като не разбрахме къде и как да ги предадем, ги заровихме извън селото, а гардероба и вещите изгорихме на клада. Тази есен в квартала идваха с един бус за такива опасни, но беше в града.

7

Анонимен

преди 4 години

До ФармацевтЖалко е, че невежи като тебе им дават дипломи, ако наистина си фармацефт.Да наречеш старата черна миша отрова, която масово се ползваше преди БОВ.....

6

Анонимен

преди 4 години

До ФармацевтГлупости на таркалета, става дума за цинков фосфид, който е забранена в момента отрова за гризачи.Някой е извадил от старите запаси.....Ама това да го наречеш бойно отровно вещество е пълен смях.

5

Митев

преди 4 години

До минувачИ защо ДЪРЖАВАТА ще помага на Сулю и Пулю, които правят деца заради детските без мисъл как и къде ще ги гледат? Тази Държава сме всички , които плащат данъци за да има за БЕДНИТЕ, НЕГРАМОТНИТЕ И НЕЩАСТНИТЕ! И то без никой да ни пита дали искаме да издържаме различните самотни майки на 5-6 деца, вечните безработни, които пълнят кръчмите от сутринта в работен ден и другите кърлежи, които са се впили в нас и ни смучат!!! СТИГА ВЕЧЕ.

4

Фармацевт

преди 4 години

Фосфинът и вид органофосфорно съединение. Тва е вид БОВ, дето мине всичко трепе наред. Откъде са се сдобили с тва нещо. Главата не ми го побира.

3

az

преди 4 години

Израстнала съм през 90те в изключителна бедност и мизерия. Общината 18 години не ни даде жилище и живеехме в малка квартира. Нямам братя и сестри, защото родителите ми така бяха решили - беше тясно за трима, та какво остава за повече. Исрено съчувствие за това невинно дете и братята и сестрите му, обречени да живеят сред плъхове и отрова.Като не можеш да дадеш нещо добро на децата си, не се размножавай.

2

м дааа

преди 4 години

Това е класика в жанра, където и да отиде да работи бай Шано за спомен си прибира каквото й да е , "Шамар да е -аванта да е ", познавам един дето си пази две баки с боя още от соц.а , редовно ги отваря и бърка с АМД , за да не изсъхнат - не че му трябват , амаа тъй да си има.

1

минувач

преди 4 години

Да е жив и здрав "Съседа" - че ако чакаха на 'държавата' да помогне...