10

Ха

преди 4 години

За летящи консерви пари има,за детето няма..

9

smile

преди 4 години

На детето трябва да се помогне, но има много неизяснени неща. В този случай защо не се включва застрахователя на виновното лице (все пак е пътен инцидент). Моля, проверете кой е застрахователят и защо се скатава.

8

Анонимен

преди 4 години

КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА И ОНЗИ САМОХВАЛКО ТИКВЕНИКА ОТ БАНКЯ ? ВМЕСТО ДА ДАВАТ ПАРИ ЗА "КОСМИЧЕСКИ" ПЕНСИИ НА РАЗНИ ПЕВАЧКИ И АРТИСЧЕТА КОИТО И БЕЗ ТОВА СА ПРЕКАЛЕНО БОГАТИ, ТОВА ДЕТЕНЦЕ ТРЯБВА ДА ПРОСИ ПАРИ ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ЖИВЕЕ ! В ТАКАВА ДЪРЖАВА Е ОБИДНО ДА СЕ ЖИВЕЕ ! СЛАГАЙТЕ СЕГА МИНУСИ ПЕД'АЛИ МР'ЪСНИ ГЕРБАДЖИЙСКИ *** !

7

Анонимен

преди 4 години

Махнете интервала в двата IBAN-а между BG и първата цифра.Ако се копипейстне така, няма да го приеме и хората ще се объркат.

6

Активист на БКП

преди 4 години

Важното е на Лили Иванова да се отпусне пенсия от 700 лв

5

Извинете ме

преди 4 години

Не му е тук мястото, но.....за пореден път издивях.Давайте по 700 лв. над пенсията на оная лакомата Берова, дето инвалидната й пенсия от 300 лв. не й стига само за пукницата и на разни други, дето архивите били веднъж наводнени, друг път изгорели. Нищо не казаха защо след 1989 не са внасяли осигуровки.Както и да е, ще помогнем за пореден път кой с каквото може и дано се оправи детето.

4

Bit

преди 4 години

Невалиден IBAN и на двата....

3

Анонимен

преди 4 години

Дайте Paypal.

2

Анонимен

преди 4 години

До БЪЛГАРИН 1Братя БЪЛГАРИ, да помогнем на това дете!!!Това дете не е ли гражданин на България??? България държава ли е или просто наименование??? Каква е функцията на една държава???? Аман от милиционерско родолюбие!

1

Симо

преди 4 години

дайте paypal емайл за дарения, много по лесно е