8

doo

преди 4 години

Парите от данъците на Перничани ли ще са или пак цяла българия ще плаща? Може ли само гласувалите за герб градове да плащат?

7

Анонимен

преди 4 години

а те перничани до вчера не са плащали вода?всички ВиК дружества трябва да се ревизират за загуби по трасетата и да почнат да подобряват мрежите. На места загубите са 50-70% после вода нямало, няма да има - като тече в канала.

6

Омуртаг

преди 4 години

Уважаеми управници, Перник са на режим от няколко дена излязоха на протест и веднага отпускате пари за решаване на проблема. Омуртаг е на режим от 30 год. имало е случаи по 7-8 дена без капка вода и протести имаше от местното население пак нищо защо се делим защо за някои райони може а за други не може, ние не сме ли граждани на тази държава не сили плащаме данъците тука????????

5

Селтака

преди 4 години

Спешно отпускат 2.7 млн. да запушат устата на Пернишките ***.

4

Факт

преди 4 години

Днес другарката Нинова е обещала , че ще организира съботник , на който всички партийни членове ще се изпикаят в язовира на Перник , за да помогнат за кризата с водата. Кметът на Перник - също комунист - високо е оценил жеста на другарката Нинова. Затова е отказал милионите , които му е дал Борисов. Новият лозунг е : " Чрез пикня към социализъм!"

3

Анонимен

преди 4 години

Ако БСП беше на власт перничани щяха да лаят в мъглата!Пари нямаше да има.

2

На пазар

преди 4 години

Отново след събитията. Какво им пречеше досега? Предишната кметица беше от герп. Защо не е поставила въпроса или е нямала достъп до бб?

1

ай сиктир

преди 4 години

Гербавите са се овъртели до шия и както винаги действат на пожар само дето вода нЕма от къде да дойде и, ако оня горе не се смили перничани бая време ще стоят на сухо.