54

Анонимен

преди 4 години

"Вучич убеден: Путин не е знаел за руския шпионин"Не само Вучич! Повечето хора така смятат, Те, всички руски шпиони се пръкват от кръжоците по художествена самодейност в пионерските домове! Талантливи деца! Самодейци! Хвала!

53

Анонимен

преди 4 години

Значи чета и не вярвам на ушите си!Сърбия като е с Русия изгубила много а ние като сме с САЩ Демографска криза !

52

Анонимен

преди 4 години

Да да, Путин не е знаел, и тоя не си верва.

51

антизападопоклонник

преди 4 години

До сд, Да припомним, че Черна гора никога не е била част от Сърбия! Двете републики образуваха т.нар. СР Югославия. Отделянето на Черна Гора стана по абсолютно мирен път и без "помощта" на който и да било! Сега на другия полюс- Украйна с "помощта" на Запада изгуби Крим, дефакто изгуби и Донбас, но това не е най-важното! Най-важното е, че изгуби производства за милиарди евро и в момента Украйна е с по-малко население от Полша и гони Румъния. Да сравним Сърбия и Украйна и икономически ако искаш!

50

sd

преди 4 години

с помощта на рашката сърбия загуби всичко, което имаше за губене. Загуби и Косово, загуби и Черна гора, загуби водещото си влияние в бивша Югославия. Сега продължават да се водят по акъла на пропадналите руско-азиатски из-роди

49

антизападопоклонник

преди 4 години

До амонимен 52(последния),Аха, а те западняците хич не са змии и използвачи, ама изобщо!

48

ехее

преди 4 години

абе Вучич то си е нещо нормално да те шпионират и САЩ и Русия хич и не си го слагай ти затуй ли беше в болница с разхлопано сърдце брате. ич да не ти пука няма вечни приятели и вечни врагове. зася кютай с Руснака то немой на балканите без руски газ руски оръжия руски електроцентрали ои сътрудничество , глупец е който вярва че ще има втечнен газ на добра цена

47

Анонимен

преди 4 години

Дядо Вазов се знае е бил голям русофил. Но както Вучич, така и той си задава въпроса Защо? "О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука?" Защото рашките са змии и използвачи! Хубав урок за нашите съседи, дано си вземат поука!

46

интернет

преди 4 години

Вучич братко по далеко от българетата те няма да ти помогнат могат само проблеми да ти съдадат както дадоха коридор на НАТО за войната,това е подло племе чака пари само.Само с Русия и с никой друг имаш гаранция за държавата си.

45

Путин

преди 4 години

Ама наистина не знаех.. Колегата Вучич обаче откъде знае?

44

До 334

преди 4 години

Защото влизане в нато значи още една албанска държава, Затва и не мога да разбера много ли се радвате на тва дето стана с Македония и кво ще стане с нато ако турците си купят и руски самолети, тогава пак Русия ще е гарант както и сега, всички на балканите знаят кой ги пази от Турция и Затва гърците с голяма заря посрещат американски президент като иде ха, ха, ха

43

334

преди 4 години

Какво трогателно обяснение в любов към Путин! Ами тогава защо искате да ви приемат в ЕС? То не може оная ви работа да е вътре и душата в рая.

42

Вучич

преди 4 години

Разбира се,че Путин....Нищо не знае....този по дебелоочие може да съперничи на Тиквата.

41

човек

преди 4 години

До: номер 45Всъщност, на мен първата ми мисъл беше, че напълно е възможно в скандала да е замесена и България. Докато Сърбия има тайни служби които работят ефикасно и дават резултати, то България има у нас филиали на ФСБ и ГРУ!

40

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че обвиняват, че България е виновна. Не трябва да забравяме, че сърбите са ни най-върлите врагове

39

Тинтири-минтири

преди 4 години

Тук косовски маневри, сърбите от Косово се надяват на размяна земи между Сърбия и Косово, което се подкрепя дори и от щатите, Косово се дърпат ама не всички т. е. Има шанс ама трябва да играят хитро и с щатите, а иначе Русия е гарант и без нейната помощ и гръб щяха и те ся да учат албански като македонците

38

Анонимен

преди 4 години

Разбира се , че не е знаел Путин!! :) Руската разведка е проявила самоинициатива и даже е продала апартамента си в Масква за да даде подкуп на сърбина! Ама ха!

37

Психодиспансер

преди 4 години

Гледам коментарите на шумкаритре на Путин. За всичко имат обяснение, особено за нааканият седалищен мускул на ГРУ. А това, че са ги барнали по най- тъпия начин показва как се чувстват руските чекисти в Сърбия. Долу- горе като у нас .....

36

Анонимен

преди 4 години

Защо? Защото така са свикнали. НА колхозниците това им е в кръвта. Същите гнусотии ги правят и у нас, после питат що цял свят ги мрази.

35

сталин

преди 4 години

Не е знаел Путин , ама друг път !! Вучиче , недей да се чудиш , ами знай , че с тия достлук не се прави !!!! Който е бил ,,приятел " с руснаците - всеки се е опарил !!! Станало наводнение , Скорпионът не можел да плува и помолил Жабата да го качи на гърба си до другия бряг . ,, Но ти ще ме ужилиш " , казала Жабата . ,, Не , нама , обещавам " . Качила го тя , но когато стигнали средата , Скорпиона я боднал . ,,Защо го направи , сега ще се удавим и двамата ??!" . ,,ТАКАВА МИ Е ПРИРОДАТА "!!!!!!!!