36

Г.Т.

преди 4 години

Не купувайте суджуци и скумрия, Правителството ще остане без Коледен банкет ако ги изядете!ПоЗдрави! (screenshot)

35

Анонимен

преди 4 години

кой магазин коя марка ???????????? ... виждал съм извънземни ...

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38Да,но при Бай Тошо един Чернобилте заплаши,асега опасности дебнат от всяккъде. Имам чувстовото,че смев американския филм "хиляда начина да умреш на запад",като заменим на запад с БГ.

33

Анонимен

преди 4 години

Е как да се информираме от магазина, от който е купен суджука, като не казвате за коя марка става въпрос? Значи за всяка марка и партида наред да питам, така ли? Те от магазина много ясно, че ще скрият дори да има проблем. Кажете марка и партида, за да се знае и да не се консумира. Най- лесно е да насаждаме страх и смут у хората, вместо да ги информираме и предпазим!

32

Анонимен

преди 4 години

ejte sofiqnci na volq aaxaaxaax

31

до 38

преди 4 години

лъжеш се, много повече се крие от при Бай Тошово време, все пак сме в условия на Еднолична Диктатура - който си плати съответната сума е напълно защитен, навик още от мутренски времена, които не си отидоха, просто мутрите станаха политици и узакониха рекета!

30

Анонимен

преди 4 години

Предлагам да бойкотираме няколко месеца подред всички производители на скумрия и суджуци, докато не оповестят публично фирмите със заразени продукти!

29

Анонимен

преди 4 години

Тези крият както едно време при бай Тошо криеха за Чернобил. Да ви пикая на медиите и демокрацията.

28

Коко

преди 4 години

И що за новина е това без да се упомене търговската марка? Цяла България яде суджуци. Защо трябва да психирате цял народ. Журналистите ви не струват нищо. Чули недочули дай да пишем новини

27

Без суджук на масата

преди 4 години

Без имената на фирмите, новината ни казва: не яжте никаква пушена скумрия и не яжте никакъв суджук (за да има за суджуците). Хубаво, няма да ядем суджуци на никоя фирма.

26

Ф

преди 4 години

Огласете марката производителя.

25

Анонимен

преди 4 години

ако имаше И ФИЛЕ ЕЛЕНА цацаров щеше да се самосезира!

24

Анонимен

преди 4 години

"Потребителите да питат в магазините дали са купили от партидите"И как да питат като не знаят името и марката? Ако предположим, че въпросните купувачи са все още живи!

23

Император Бо Тик Вун

преди 4 години

Листерията е полезна, казах, на щандовете от палма мляко, палмовото масло също не е вакса за обувки, а храна! Няма дефицит като при комунистите!!

22

Анонимен

преди 4 години

Суджука са го хапнали ама не сме ние Бедняците. Също и рибката. Ние Богаташите с по 500 лв ядеме кисело мляко с Нишесте затова ни фаща запек а по всички мутренски телевизии рекламират разсхлабително лекарство да може да изкараме Нишестето от стомасите си. Също така хапваме сирене и кашкавал с Палмово масло. Затова Артериите ни се запушват и отиваме на оня свят преди пенсия. Харесвали ви Капитализма който ви докараха Комунистите и Пребоядисаните Комунисти. .

21

некой

преди 4 години

Всички питат 'кои са фирмите'! Ама явно са много известни (ГЕРБаджийски), и си плащат добре където трябва' - та ги крият! И така тежеста пада върху всички - изрядни и неизрядни! Трика на китайката му казваха едно време...

20

Русия

преди 4 години

Боко е повърнал Добруджанския Суджук и ся ни го даат на нази.

19

Кои са фирмите

преди 4 години

Име на фирмите...,....йок.

18

Анонимен

преди 4 години

Изводът: Купувайте компактно месо с печати. Който може, разбира се. Другите - хляб и кисело мляко всеки ден. И по едно яйце през ден.

17

Анонимен

преди 4 години

Нали му гласувахте на изборите на Бойко, овце. Яжте му сега суджука с бабалюгите вътре.