40

Защо

преди 4 години

ПОСТАВЕНИ ГАДОВЕ.

39

Хаххахха

преди 4 години

Отрязаха Манолова, няма да се броят ръчно бюлетини .. Казали и - Не е полезно да се ръчкаа с клечка в купа с ла * ... хм бюлетини , че не се знае как ще се разсмърдии . Ще излязат много невалидни , ще има мъртви души дали гласа си за тоя или оня ... ще има преправени и "объркани" бюлетини ... все неприятни неща . По добре да не се пипат чувалите .

38

Анонимен

преди 4 години

Пчелата мая отече. Нищо, русо гладно нема, се някой господин ще я вземе да му мие чиниите.

37

чичо Пей

преди 4 години

До Чиновник Чиновник - това звучи гордо но истински много много тъпо!

36

чичо Пей

преди 4 години

До Зозо Роза ли си Зоза ли си.Първо си го извади от зад след това помисли трезво сравнявайки качествата на двамата генеарали.Единият- пожарникарчето от рабфага,другият от кариерата на свръхзвуковата бойна авиация на републиката.Сложи стар пожарникарски ЗИЛ до СУ 35 ето това е разликата ***!

35

Анонимен

преди 4 години

До 25Ти била ли си скоро в северозапада? Няма да намериш други такив ахира. Всички е като в някакъв призрачен град където нищо нестава и никой за нищо не му пука.

34

Анонимен

преди 4 години

Защо? Кажете ли защо няма?!? Ако няма какво да се крие, ще се броят!

33

До 17

преди 4 години

Ами вие три мандата си избирате един от нас Борисов комунист,Фандъчка и тя ,пък и дете на активни комунисти ,А и русофил.Добре ,че е Ромската десница да ви повдигне имиджа.

32

Анонимен

преди 4 години

Аз си мисля, че е много добре да бъдат оставени герберунгелите да дерибействат още половин година. Нека се мислят за велики. Нека се самозабравят. В един момент на хората ще им избият чевиите и целият герберунгелски кокошарник, во главе с баш кокошката ще литнат в небесата!

31

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ, НЕ ИМ ДРЕМЕ КАКВО МИСЛИМ НИЕ.

30

Дядо Соци

преди 4 години

До Анонимен 32 Как си представяш неграмотни ци.га..ни и пенсионери да гласуват машинно ? Нали до тях трябва да има човек да ги напътства къде да натиснат и за коя партия да гласуват ?И този човек да е от БСП , нали ?

29

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 30 Радев бе избран от Борисов, с безумната кандидатура на Цачева.За това беше наказан.

28

Анонимен

преди 4 години

До Чиновник = Кух Гербер (на герберска заплата иначе калинка неставаща за нищо). Ако имаше машинен вот - нямаше да има ръчно броене! Ама няма - защото Герб ги е страх от машинен вот и дори погазиха закона който казваше че трябва да има за тези избори и го отложиха 'за някога'. Ако ти бях шеф - нямаше да ти дам стотинките за този глупав пост.

27

Гробокопач

преди 4 години

Ако започне броене на бюлетините, ще се види несъответствието им в бройката и записаните цифри в протоколите;))) Протоколите затова се "грешат", защото цифрите са натаманяват по заповед! Ако протокола е сгрешен, той не трябва да се поправя, а директно обратно в секцията и наново броене на бюлетините! И тогава да видим, който е хвърлял чували с бюлетини в кошовете за ***!

26

Зозо

преди 4 години

До Анонимен В страната има над 400 000 фалшиви ЕГН-таКато избраха Гумен кРадев нямаше ли, а? Аман от ***! БСП губи просто защото дъртите *** измряха. Още няква година и в парламента няма да влязат :))))))))

25

Анонимен

преди 4 години

В страната има над 400 000 фалшиви ЕГН-та. Информацията е от службите. Вероятно и се ползва от службите.

24

Анонимка

преди 4 години

Не съм за Мая, лично аз гласувах с "Не подкрепям никого". Но не може ГЕРБ да печели навсякъде, вкл. и на места, в които хората мизерстват и си милеят за соца, примерно в Северозапада. НЕ МОЖЕ. Каквото и да се случва, ГЕРБ са като заковани. Каква демокрация?! Аз не виждам да се съобразява някой с мнението на народа. Партията е една, няма бутане. Баси комунизма, баси чудото.

23

Чиновник

преди 4 години

Црвените плъxoвe, хем реват за машинно гласуване, хем искат бюлетините да се броят ръчно. ДргарЕ, вие сте ненормални!

22

Ти да видиш..

преди 4 години

Че то и сега бюлетините са броени ръчно , а не електронно.Ако Манолова бе спечелила , избора щеше да бъде най честния в историята на София.

21

Зозо

преди 4 години

Хахахахахахааа, Мая Общата да иде да целува шланга, че остана като барано яйце. Ни напред, ни назад :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))